Frans swedish passport

Igår var en bra dag.. men slutade lite bökigt. All credd till alla ensamstående föräldrar! <3 Dagen började att jag vaknade upp hos farmor med Frasse bredvid mig, när jag ammar honom vid 05/06 brukar han ligga bredvid mig i sängen efter, inte i nästet eller sin babysäng när vi är hemma. Så mysigt! Åt frukost med farmor, tittade senaste Playmakers och det känns som en evighet sedan vi flög hem från Usa. Då med hans amerikanska pass..

Åt sedan en lunch på Mary’s Café som ligger ute på landet där min farmor och farfar har stuga. Där jobbade jag på somrarna när jag bodde i LA, vilken tid. Tänk att alla beslut man tagit, dåliga som bra har tagit en dit man är idag, varje litet val har fört mig hit.

Se så fint det är där!

Tog sedan tåget från Eskilstuna till Stockholm men från och med igår till och med i mitten på Augusti är det något som ska byggas om så att tåget går bara till Flemingsberg. Okej så jag, vagnen, en halvnöjd Frasse till en början och en MASSA packning tog jag mig på tåget och sedan lyckades jag ta mig hem kommunalt, satan vad bökigt det var och så tung det var att bära men jag lyckades ta mig hem. Jag ringde taxi men det fanns inga bilar med en bilbarnstol för en så liten som Frasse så jag krigade på. Väl hemma var Frans övertrött och grinig så när han somnade strax innan 22 lade jag mig också. Vaknade upp 9 tillsammans i vår stora säng (J är på träningsläger till ons) och så åt jag frukost sedan tog jag Frasse i vagnen och gick till Kungsholmen för att fixa pass till honom.

SOM vi höll på, denna gången var det dags för svenskt pass, senast vi gjorde pass i Usa låg han i en låda med vitt papper som bakgrund. Denna gången satt han i mitt knä med en vit skylt bakom honom och så försökte personalen febrilt härja med en jollra på en pinne framför honom för att få honom att titta in i kameran men dom bara skrattade åt han var så chillad, han satt och titta ner och hade det bra. En riktig liten buddah i sin egen värld. Efter många om och men fick vi till det, jag vet inte hur länge vi höll på..

Såhär blev resultatet! Snyggare än 99 % på av mina passbilder hahaha.

Nu sitter jag och jobbar med en pokebowl och jag har just lagt Frasse för sin eftermiddagsnap. Jag ska gå och möta lite vänner snart, eller vi, numera är ju Frans min +1 alltid. Ikväll blir det lugnt och mysigt, så skönt, ibland när jag är hemma med Frans och J och inte hetsar runt och jobbar, går på events och stressar så känner jag att jag är så nöjd, jag har allt det jag någonsin önskat mig <3 Det är stort!

Här har vi min lille glade Frasse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.