Yesterday, pediatrician visit, my post partum checkup and first work trip with Frans

Iförrgår fick vi upp våra nya lampor från Vasahem, älskar den butiken. Dom är så fina från Gubi, man kan ändra formen på dom på flera olika sätt. Tycker att det blev enhetligt och fint!

Igår morse hade jag denna lille snubben som publik när jag duschade haha.. Alla ni föräldrar vet hur det är! #neveralone

Sedan strosade jag till Mama Mia på Karlavägen för att gå på BVC besök med Frans och så skulle jag på min 6 veckors kontroll.

Stockholm är så magiskt just nu. Det är så konstigt, när jag reser är det som att jag tar på mig mina reseglasögon och ser allt med helt andra ögon, jag har tagit på mig dom nu och inser hur jäkla vackert Stockholm är. Vilken stad!! Det är inte många städer i Usa som slår Stockholm tycker jag.

Jag snurrade runt på Mama Mia, det var olika våningar för olika ärenden och jag var riktigt rörig haha. Nu har jag listat ut var jag ska nästa gång och våra båda besök gick bra! Frans hade växt 7 cm, han är nu 56 cm och vägde 5006 g. Min kontroll gick också bra och jag läker som jag ska och kan leva på som vanligt. Så skönt! Jag var SÅ nervös inför denna kontrollen och var inte sugen på att lägga mig i en gynstol men det var faktiskt inget att oroa sig för alls, jag fick en jättebra barnmorska och jag försökte bara tänka att det är så himla bra att man faktiskt gör en sådan här kontroll för att se så att allt ser ut som det ska och läker som det ska om man fött vaginalt. Så tacksamt att vi har så bra vård!

Efter det knatade jag ner till Joe & The Juice och åt en efterlängtad Tunacadom macka och drack en green mile, ren och skär lycka!!

Knatade sedan ner till Stureplan och smet upp till NO18 för att prata jobb med Sharareh och Roshi. Dom bokade mig för en stor kund så i Juni åker jag och lilla familjen på min första jobbresa med bebis. Så bra att J kan följa med! Ska bli så roligt.

Gick sedan till Odengatan till Green Salon för att fixa mina naglar, både händer och fötter. Jag har min Playmakers synk på fredag så behövde fräscha upp naglarna. Gjorde gellack på både fötterna och händerna i en fin klarröd färg. Frasse fick godkänd! Nu har han kvalat in sig till att han får vara med på restauranger, frissan, på möten, plåtningar, flygplan och mycket mer. Frasse bra jobbat!

Mycket väl godkänt.

Kom hem och fick hem detta superfina babynästet och åkpåsen från Style by C (sbc.knits_interior på instagram) Hur fina? Jag tycker dom är helt fantastiska och Frans älskar att ligga i sitt näst faktiskt!! Perfekt present tycker jag. Finns i flera olika färger, i höst ska Frans få åka i åkpåsen.

Frans gymmade sedan och vände på sig? Haha, nu börjar det där mammaskrytet ”mitt barn kan..” nej men det var så häftigt bara. Han låg på mage och vände sig. Lille gubben, han är envis, som båda sina föräldrar.

1 reaktion på “Yesterday, pediatrician visit, my post partum checkup and first work trip with Frans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.