MY SUEDE BIKER AVALIABLE IN GREY AND NAVY NOW!

NU ligger mina egendesignade ’Suede Bikers’ uppe igen. Ni röstade fram dom i grått och mörkblått och nu finns dom att shoppa! Glöm inte – LIMITED EDITION och senast sålde dom slut på 24 timmar. Ingen tid att vänta!

Ni hittar dom på http://shop.sannealexandra.se

Jackan är normal i storleken, vissa har upplevt den trång i ärmarna men det är lite olika beroende på hur man är byggd. Jag upplever jackan normal. Älskar verkligen dessa och använder mina hela tiden, här kommer lite inspo! Jag vet inte vilken som är min favorit, jag gillar dom båda verkligen jättemycket. Så nöjd med dessa!

Happy Shopping! Kan inte vänta på att se er tjejer i jackorna. Världens häftigaste känsla!

Bilder: Malin Göransson (instagram malin.goransson)

Mitt fina kameraband / väskband som du kan sätta på vilken väska du vill eller på din kamera finns det några få kvar i lager kvar.

 

2 reaktioner på “MY SUEDE BIKER AVALIABLE IN GREY AND NAVY NOW!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.