Frans with me at a photo shoot and meeting

I morse morgongosade vi lite sedan smet jag upp och gjorde mig i ordning..

Frans sov vidare i sängen och jag röjde runt, åt frukost, tvättade, fixade med outfits som skulle plåtas och piffade mig.

Tog sedan med Frasse och mötte upp Malin som jag skulle fota med. Så roligt och Frans sov genom hela fotograferingen!

Gick sedan till mina tjejer på Hubso Josefine och Rebecka, jag köpte med mig kardemummabullar, vi åt lunch, jag fikade och så gick vi igenom shopen. Nya designs ska in och mockajackorna är så sjukt när lansering nu…..

Nu har jag precis kommit hem, jag har slängt mig på sängen med datorn i knät för att ta itu med mailkorgen och Frans sover bredvid så sött. Jag har köpt med mig fler bullar hem, om 40 min kommer Matilda hit och sedan kommer det hit lite inredningsleveranser och slutligen J och J’s bror med brorsöner, vi ska äta middag ikväll! Puss.

3 reaktioner på “Frans with me at a photo shoot and meeting”

 • Maria skriver:

  Måste bara fråga i och med översta bilden. Kan du sova utan BH och ilägg nu utan att brösten läcker haha? Jag födde för tre veckor sedan och mina bröst läcker verkligen i tid och otid så jag skulle absolut inte kunna sova en natt utan BH med tjocka ilägg. Men jag längtar SÅ efter att kunna gå utan BH igen och inte minst sova utan den.. hur långt tid tog det för dig innan du kunde gå utan BH utan att brösten läckte haha?

 • Amanda skriver:

  Hej! kan inte du länka lite härliga budget kläder? älskar din stil!

 • Anna skriver:

  Hej! Det skulle vara roligt om du visade upp hur ni bor och hur du tänkt kring inredningen osv.
  Ni verkar bo så fint. 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.