Mom and dad

Igår kom mina föräldrar hit, vi fick nycklarna till vår lägenhet i söndags förmiddag så igår kom dom upp för att hjälpa oss lite. Mamma är så sjukt bra på att städa och organisera så här har det gått undan! Hon har delegerat ut uppgifter och min har som vanligt mest varit att ta hand om lillen och ge honom mat men vi gjorde ett bra team när vi fixade min garderob. Förstår ni att mamma har hängt in allt i färgordning? Så fint är det nu och vad skönt att kunna hitta sina egna kläder. Nu har vi ju bestämt oss för att flytta hem och J har signat 4 år med Djurgården och han har ju inte bott hemma på 8 år men jag har också varit på vift sedan jag var 16 år så att ha saker och kläder utspridda har jag fått leva med så ni förstår ju känslan nu när allt är här, hemma hos oss. Sådan magisk känsla!

Nu är köket uppackat, det är städat, tvättat, sängarna är bäddade, garderoberna är fixade och det är riktigt hemtrevligt här nu. Vi kan i alla fall verkligen bo här nu trots att det inte är klart! Vi har beställt en massa möbler nu som kommer framöver, det ska bli så roligt att få bo in sig och inreda. Jag har längtat efter det och att verkligen ha ett hem där man kan satsa lite extra på för att man ska bo där ett tag framöver.

Tack mamma och pappa för hjälpen. Vi hade supermysigt, åt lunch på Brillo, deras löjromspizza är min favorit. Igår kväll mitt i flyttkaoset så beställde vi hem libanesisk mat från Café Beirut och så åt vi massa god glass. Winning! I morse sov jag, J och Frans till 10.30 sedan åt vi brunch. När mamma och pappa åkte hem tog vi en promenad ute i ett soligt Stockholm. Ett supermysigt dygn och nu känns det så härligt att vara hemma <3

Pappa och jag bar ett gäng galgar och mamma hade hand om grabbarna…

Vi hade alltså 15 väskor att packa upp samt allt vi bar ner från vinden. Suck.

Nu är detta ett minne blott, tack och lov.

Hade mamma inte hjälpt mig med detta hade det tagit evigheter. Frans sitter ju typ på mig, han äter ju varannan timme typ.. var tredje ibland men man får inte mycket gjort och han kan inte direkt sitta själv haha.

Melvin var till stor hjälp! Han är för övrigt så gullig med Frans.

Nu ska denna tvn upp på väggen och vi ska sätta upp den vi har i vardagsrummet nu i sovrummet, gud vad jag ska ligga och njuta av Nyhetsmorgon där ihop med Frasse. Det jag saknat mest med Sverige förutom familj och vänner är fasiken NyMo. Sådan lyx att ligga och titta på eller att ha på när man äter en god frukost i lugn och ro.. Bara vinjetten gör mig glad.

Jag beställer eller lagar alltid för mycket mat. Vi var dock rätt duktiga!

Älskar libanesisk mat!

Såhär får jag somna på kvällarna <3

I morse var Frans finklädd i kläder från Livly och så satt han och snackade lite i sin Babybjörn, länk HÄR. 

Sen frukost är ju livet!

Frans och sin Uncle Melvin.

Någon som längtar efter den gråa mockajackan?

Det var så mysigt att strosa idag. Vi åt lunch på Broms och sedan tog vi en kaffe på Diplomat och sedan handlade vi hem middag.

6 reaktioner på “Mom and dad”

  • Sara skriver:

    Så fin drinkvagn! Var kommer den ifrån?

  • Johanna skriver:

    Det ska bli så roligt att följa er resa här hemma nu också!! Och så fin Frans är. / Johanna

  • Karolina skriver:

    Välkomna hem! Så mysiga bilder. Vart är er fantastisk fina persiska/mönstrade matta ifrån? ?

  • Sofia skriver:

    Så kul att följa er! ? Har den gråa jackan dragkedjor på fickorna? Och vad är det för pris på den?

  • Simone skriver:

    Hey Sanne, will you ever be posting in English again? Or do I just have to learn Swedish? I love your blog! x Simone (Netherlands)

  • Sara skriver:

    Välkomna hem! Stort grattis till nytt kontrakt 🙂 Min hockeytokiga sambo har berättat att han sett rykten om att Djurgården var aktuellt för J. Förstår att det känns skönt att ha några år framför sig hemma nu när ni fått barn. Finns inget bättre än att ha familjen nära! Ser fram emot att följa dig framöver. Stort lycka till hela familjen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.