Sad news, first walk in the sun with the stroller and finally I got Frans to..

Igår var vi ute och gick i solen för första gången, jag hade ju målat upp en bild av att det var det enda jag skulle göra innan jag åkte hem, nu blir det ju aldrig riktigt som man tänkt sig och eftersom lilleman kom tidigt har inte våren riktigt hunnit komma hit (ok den kommer i morgon när vi åker hem!) Igår var i alla fall premiärturen utomhus och Frans älskade det lika mycket som mig. Härligt, vilket team vi kommer bli!

Vi gick sedan för en lunch på Row House, det var min mammas och fasters sista dag här. När vi beställde mat så fick jag upp en notis på mobilen där jag möttes av den tragiska nyheten att Tim Bergling, Avicii har dött. Vi pratade mest om det hela dagen igår och jag berördes verkligen starkt av nyheten. Så himla hemskt. Han har verkligen gjort avtryck här på jorden och så många vi är som dansat och haft kul till hans musik! Wow. Genialisk, låten Levels är ju på riktigt ett genidrag. Tänker på honom och hans anhöriga <3

Efter lunch var vi hemma och fikade, hängde i soffan, röjde inför hemgång och sedan avslutade vi kvällen med en italiensk pangmiddag på Tempo. Supermys! Åkte sedan hem och spelade lite mer kortspel, det är ju så kul och det var alldeles för länge sedan. När jag hade vunnit en gång på kortspelet så kröp jag ner bredvid min lilla älskling medan resten fortsatte spela, jag får inte överdrivet med sömn numera så man får passa på och sova när det finns läge =)

1 reaktion på “Sad news, first walk in the sun with the stroller and finally I got Frans to..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.