And we are off!

Nu väntar en lång resa för oss men nu är förhoppningsvis det värsta gjort, få med allt bagage! Ses i Sverige <3

 

4 reaktioner på “And we are off!”

  • M skriver:

    Jag undrar hur de är med eran lilla pojk, är han verkligen inte ledsen eller skrikig knappt? Våran son är 4 veckor nu och ammar supermycket (mysigt såklart) och jag märker givetvis skillnad nu när han är så pass mycket äldre att han är nyfiken på allt runt omkring och nöjd emellanåt.. men rent allmänt väldigt skrikig och ledsen, pga magknip, hungrig,trött (svårt o komma till ro) blir så ledsen varje gång han e ledsen, gör ont i mammahjärtat..har du några tips? Försöker amma så ofta jag kan och ge massa kärlek och närhet men ibland känner man sig otillräcklig..

  • A skriver:

    Hur sover er lille kille på nätterna? 🙂 har ni särskilda sömnrutiner? sover han i egen säng eller med er? snälla, ge mig alla tips du har 🙂

  • Ylva skriver:

    Hej och grattis till er ljuvliga bebis!
    Jag undrar om du vill berätta lite om din coachning med Filippa? Jag funderar själv på det men undrar lite hur det är att göra på distans, om man måste vara/kommit fram till visst läge innan, vad det kostar och vad du tänkte/hoppades innan och kände efteråt. Alltså inte din privata utveckling eller så men lite praktiskt runt om.
    Du är så fin och inspirerande!

  • Linda skriver:

    Hej Sanne! Åh så roligt att följa ditt liv och allt som ni går igenom! Grattis igen till ert lilla mirakel! Han ser fantastisk ut ☺️ Vart har du köpt de vita skorna på första bilden?

    (Ps. Jag har följ dig way back innan style by Tyra ?)
    Massa kärlek till dig!
    /Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.