PACKING FOR SWEDEN

På söndag bär det av!! Vi hade just ägaren av lägenheten här som vi hyr av, vi hyrde ju möblerad lägenhet i år så vi packar mest ihop kläder, tack och lov för den där lille Frassemannen har en del grejer som måste med till Sverige.

Igår var vi på mallet och hängde runt ett par timmar innan vi åkte hem och gjorde ett ordentligt ryck, det bästa med att flytta 4 gånger per år är att man tvingas rensa så mycket. Nu har vi nog koll på väskorna och känner oss snart redo att sticka hemåt! Vi avslutade kvällen med kortspel och laxpasta. Så mysigt

Nu är det fredag, jag ska springa och borsta tänderna sedan ska vi ta en promenad med barnvagnen i solen, den första faktiskt, det har varit sånt kallt väder här. Ha en mysig fredag! <3

2 reaktioner på “PACKING FOR SWEDEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.