My day with no filter

Jag vet att jag inte riktigt håller det jag lovar för tillfället, jag sa att jag skulle visa er lite bilder igår från senaste dagarna. Det kommer! Jag är bara så helt inne i den här lilla bebisbubblan <3 Jag spelar ju in Playmakers just nu och har fått prioritera jobb lite, när lilleman sover har jag hållit på och fört över material till det. Det börjar för övrigt i Maj!

Jag jobbar ju litegrann, finns på mailen, kör en del samarbeten och jobbar med min webshop, det är lite svårt att hålla jobbfokus nu när allt mitt fokus är på vår lilla älskling, vilket jag vill att mitt fokus ska vara på. Men, jag vill ju fortsätta uppdatera er här och det kommer jag att göra, kanske bara inte lika frekvent under en tid. Men, jag kommer inte att försvinna! Vi flyttar ju från Buffalo på söndag så vi håller också på att packa ihop lägenheten, det är lite att stå i. Tack gode gud för mamma och min faster som är här, vi har fått så mycket hjälp och jag har fått sova så mycket mer än vad jag annars hade kunnat göra. Guldvärt med hjälp från familj när man precis fått barn, särskilt mitt i en flytt. Så tacksam för det! <3

Dagarna och nätterna ser lite likadana ut för oss, jag ammar varannan var tredje timme både dagtid och nattid så jag ger all mitt fokus till Frans. Alltså, den här kärleken jag känner för den här lilla krabaten är helt otrolig, det är så starkt. Allt känns så mycket mer värdefullt, livet känns så mycket mer meningsfullt med honom. Jag har så mycket mammahormoner, jag är livrädd för att något ska hända honom, det är säkert något biologiskt för att man som mamma ska vilja vara nära sitt barn men alltså gud så jag vill vara nära honom, att ha honom på mitt bröst och lukta honom i håret och höra hans små snabba andetag är det bästa som finns. Jag vill bara vara så närvarande jag kan, han är bara såhär liten en gång. Han är så mysig och han luktar så gott, världens finaste lilla kille och ni kanske kan ana hur mycket vi längtar hem till vänner och familj som ska få träffa honom?

Nu ska jag väcka lillen, han ligger bredvid mig i soffan och sover. Jag tänkte mata honom sedan ska vi gå och lägga oss, hela lilla familjen. Mamma och min faster är i Toronto över natten så det är bara jag och mina grabbar här. Här kommer i alla fall lite bilder från idag, alla helt ofiltrerade. Livet just nu är ganska ofiltrerat, jag lever för dagen och för Frans just nu, det är han som styr mitt schema. Det är mysigt. Vi försöker lära känna varandra här i lilla bubblan, han är så beroende av mig och J och det är en så speciell känsla, så stort.

5 reaktioner på “My day with no filter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.