24 hours with me

Lillen vaknar just nu 02, 05, 07.30 så 07.30 ska J strax efter upp så då brukar jag ge honom Frans så brukar han få gosa lite och byta blöja innan han åker på träningen så lägger han honom hos mig så sover vi vidare till 9.30-10.

Jag äter och äter och äter. Hjälp vad hungrig jag blir av att amma!


Igår badade vi Frans för första gången. Det var inte superpopulärt första gången men att tvätta hans kalufs över kranen och låta pappa kamma var en succé!

Och såhär trendig blir man när pappa kammat håret.

Så har han sovit och sovit i både sitt babynest och sin lilla vagga, denna lilla sängen kan man ställa in så den vaggar och den funkar bra på dagen / kvällen men på natten ska han prompt ligga på mitt bröst.

Jag tittade mig i spegeln och insåg att något har börjat läcka…. Ahapp.

Här har vi lillen i morse. Jag la honom på sängen medan jag bytte om, förstå så stort allting är för honom!

Och det bästa tipset. Denna amninsbh’n från Babyshop är SÅ fin och så bra. Jag hade kunnat bära den om jag inte ammade, så snygg modell. Ni hittar den HÄR. 

Nu ska jag fila lite mer på mitt förlossningsinlägg och sedan ska jag byta om, jag har bestämt mig för att jag och lillen ska följa med till Whole Foods idag och handla, en liten dagsutflykt haha. Ska bli skönt att komma utanför huset, kroppen mår så mycket bättre så nu känner jag mig mer redo att lämna soffan. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.