Playmakers shoot. Business vs baby!

I morse vid 9.45 vaknade jag och Frans sov på mig så gosigt. Fick lov att stiga upp då Playmakers skulle komma hit och synka mig inför säsong 3! Dom skulle kommit förra torsdagen men Frans valde att titta ut i onsdags.

Idag är vår lilla älskling en vecka. Snabbaste veckan i mitt liv?! Hur som helst så fixade jag mig i ordning snabbt, ammade lillen och så satte vi igång med synken. Frasse sov under hela synken med två matstopp. Business vs baby hittills blev en succé!

Nu har J åkt iväg med sina föräldrar på sista Buffalo Sabres matchen hemma för i år. Jag ligger i soffan med Frans på bröstet och ser så mycket fram emot en myskväll med honom. Jag ska värma på köttfärssås och så ska jag bara gosa med min son. Efter att vi var färdiginspelade idag längtade jag ihjäl mig efter lillen och så fort jag fick hålla honom igen kändes livet komplett igen, det kändes lite som en kroppsdel saknades innan då han suttit fast på mig sedan han kom.

Glad att jobbet gick så bra idag!! <3

2 reaktioner på “Playmakers shoot. Business vs baby!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.