Babystuff part II

I samarbete med Jollyroom.se

Här kommer lite annat vi beställt hem till Sverige. Nu är det inte långt kvar tills vi åker hem, det verkar som att Frans kan få sitt pass väldigt snart så vi ska boka biljetter hem så fort allt är klart med hans papper. Han är just nu bara en liten Amerikanare den lille liraren. Vi ska skriva in honom i Sverige och fixa svenskt pass åt honom hemma så fort vi kommer hem!

Vi har beställt en sådan här fint bärsele från Ergobaby, länk HÄR. Den är så bra för att den går att justera från bebisen är nyfödd upp till 36 månader.

Vi har också beställt en resevagn, det kändes givet och valet föll på denna från Britax med både sitt och liggdel. Jag tycker det är så fint med khakigrönt och eftersom jag beställde vår vanliga vagn, Bugaboo Fox i grått tyckte jag det var kul att blanda in lite grönt! Ni hittar den HÄR. 

Jag har beställt en amningskudde, jag ammar ju dygnet runt nu i princip och den här ska jag bära runt på i lägenheten i Stockholm, perfekt när man ligger i sängen och ammar eller sitter i soffan att få lite stöd. Ska visa er den på i verkligheten sen! Länk HÄR. 

I mitten är det en babyvåg som är supersmidig, Med ett enkelt knapptryck kan du ställa in om barnet själv står på vågen eller om hen vägs i dina armar. Länk HÄR.

Babyvakt från Motorola, denna ska funka superbra i mörka rum och har även en övervakning av temperatur. Denna kommer vara perfekt när vi sitter i vardagsrummet i lägenheten i Stockholm när han ligger i vårt sovrum. Länk HÄR.

5 reaktioner på “Babystuff part II”

  • Maria skriver:

    Hej! Va roligt och vad duktig du är som håller igång bloggen så bra dom nybliven mamma. Jätte roligt och intressant att följa dig! Otroligt vacker familj du/ni har skapat!
    En liten fråga. Hur tänker ni med Frans amerikanska pass? Har en vän som föddes i USA och fastän hans föräldrar är europeiska och han vuxit upp här (Europa), så är han tvingad att betala skatt till USA. Tydligen måste alla som har amerikanska pass och som är födda där, betala skatt till USA fastän de bor i andra länder. Han var även svårt att öppna bank konton för flera banker tycker det är krångligt med de amerikanska regler om skatt.
    Är det någonting ni tänkt på eller har mer information om? Hade varit intresssnt att höra din synvinkel på det hela!

    Önskar er även all lycka !

    • sannealexandra skriver:

      TACK <3 Jag försöker blogga på lite, om det så blir från mobilen i bilen eller i sängen när jag ammar! Den informationen har jag inte fått, aldrig hört talas om! Verkar inte gälla numera! KRAM och tack!! <3

  • Kejtis skriver:

    Har både selen och amningskudden och de är riktigt bra! ? Selen använder vi vääääldigt mycket ??? Så fint att få följa er vardag med Frans – och så söt han är! ? Verkligen en mix av er båda! Älskar också att du visar att det går att kombinera mammaliv och jobbliv. Driver själv min egen verksamhet och har fortsatt jobba sedan min son föddes för snart 7 mån sedan. Mammapower ?

  • Kejtis skriver:

    PS. Kudden är smidig att knyta ihop och ha typ som ett babynest också. Vår kille älskade att sova i den (såklart bara dagtid dock, nätterna var det famnen som gällde och gäller fortfarande haha). Nu har han den även runt sig som säkerhet när han sitter ?? Gillar produkter med många användningsområden ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.