Baby Update

Okej så detta har varit den längsta dagen i mitt liv. Kanske för att jag var vaken hela natten också.. Tänk om det fanns en mall för ”såhär ser en förlossning ut” vad enkelt det blivit. Det är så olika för alla och min har ju inte riktigt satts igång ännu..

Vattnet har ju gått och ännu finns de inga spår av riktiga värkar. Vi har varit hos barnmorskan och lillen mår jättebra, jag trodde det var farligt för dom att ligga kvar om vattnet gick men tydligen så producerar dom nytt vatten var 3e timme tills dom är ute. Det som man ska akta sig för är att få en infektion, via bad m.m. Hur som helst, han mår jättebra i magen och jag mår fortfarande jättebra. Jag lyssnar på barnmorskan nu och bollar allt med henne tills han kommer. Jag känner mig lite slut mentalt dock efter denna dagen och vill så gärna träffa honom.. man blir så trött av att ladda upp såhär, adrenalinet sprudlade när vattnet gick. Jag trodde verkligen innan igår att när vattnet går är det dags – då kommer bebisen direkt.

Jag kommer iaf inte kika in här förrän om ett par dagar. Jag tänker lägga all fokus på mig, J och lillen. Lovar att uppdatera er i alla fall när han bestämt sig för att titta ut.

Jag loggade även ur min instagram, det var en del som skrev så taskiga saker och jag blev så ledsen och fick dålig energi av det så jag är tillbaka i sociala medier när jag är redo, då med en liten ny familjemedlem.

Nu ska jag ta ikapp sömn. Lillen bestämmer när han vill komma så vi får bara ta det lite lugnt och låta han ta sin tid, han är ju lite tidig också så han kanske kan behöva götta på sig en dag till.. <3

14 reaktioner på “Baby Update”

 • Tess skriver:

  STORT lycka till nu Sanne! När det väl drar igång kommer adrenalinet komma tillbaka. Var med om precis samma sak själv och tänkte ”nu kör vi!” Men dottern ville vänta, hehe. Men när det väl kickade igång på BB (de fick hjälpa till efter ett dygn) så kom energin tillbaka och ut kom hon. Nu inväntar vi lillebror här och jag går också och bara känner kom uuuuuut nu då, men de kommer väl när de är redo.
  Hejja dig och er! Snart, väldigtsnart ligger er son i fin famn ❤️?

 • Elin skriver:

  Vad tråkigt att folk väljer att skicka dålig energi i en sån här fin stund för er. Lycka till nu! Det har vart så spännande att följa din/er resa.

 • Michelle skriver:

  Usch vad tråkigt att folk ska skriva dumma saker… stort lycka till nu ?

 • Linda skriver:

  Önskar er stort lycka till. Ser fram emot när du kommer tillbaka ?

 • Annika skriver:

  Då skickar vi lite goda vibbar här då!
  Väntar och väntar med spänning på att ni pker in!!
  Jag tror jag ska sadla om till doula, det här med förlossningar är fantastiskt?

  Kram och lycka till, igen?

 • Madelene skriver:

  Lycka till när det väl är dags! <3
  Jag är såå nyfiken på namnet också, min gissning är Frans. 🙂 hoppas ni får träffa er lilla kille snart!! Stor kram

 • Hanna skriver:

  Vem har mage att vara elak mot en gravid kvinna? Troligen nån avundsjuk jävel som vill ha ditt liv! Lycka till nu och hoppas allting går bra! Kraaaam

 • Linnea skriver:

  STORT lycka till!! Har varit så kul att följa dig under graviditeten och kommer såklart fortsätta göra det när er lille pojk tittar ut 🙂 Själv är jag beräknad imorgon men sitter fortfarande här med mage och inga känningar alls av någon förlossning 🙂 Strunta så gott det går i tråkiga kommentarer och rikta all din energi åt dig och din fina familj. Kört hårt nu och lycka till <3

 • Lotta skriver:

  Lycka till när han väl kommer!!!! Det kommer gå bra!!!!

 • Jessica skriver:

  Stort lycka till, spännande! Det här kommer du klara sååå bra! Önskar er familj all lycka ❤️

 • Ida skriver:

  Lycka till! Håller alla tummar och tår jag kan. Bra att fokusera bara på er, negativa människor är bara avundsjuka <3

 • Em skriver:

  Heja dig och låt inte negativa människor påverka dig nu. Ladda och vila så mycket du kan. Du är en inspiration! Kram

 • Linnéa skriver:

  <3 <3 lycka till nu! det kommer gå fint <3 massa kramar och heja er!

 • Paulina skriver:

  Lycka till med förlossningen Sanne, lillen kommer ut när han är redo!☺️
  Som andra redan påpekat så får du inte låta dig påverkas av dessa taskiga kommentarer!
  Ha en fin lördag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.