My hospital bag

Här packas det för fullt. TACK för alla era tips angående vad man kan packa i sin BB-väska, jag har läst igenom allt och fått massa tips, jag hade ingen aning innan! Det är spännande tider just nu <3 Nu är kylen är full med små juicepaket, kokosvatten och små ”klämmisar” med frukt i som lätt slinker när man behöver energi. I kylen hade vi fullt med goda bars men dom har försvunnit haha, jag måste köpa nya. Ni är många som berättade att man bara behöver snabb energi under förlossningen och jag har ju gjort en ”birthplan” där jag valt att inte läggas in med dropp utan att jag vill kunna röra på mig, äta och gå på toa under förlossningen så saker att få ner snabbt så som juicer med sugrör känns som en smart idé!

I lillens väska just nu ligger;
– 3 filtar
– 2 pyjamaser
– 3 små mössor
– Ett litet gosedjur, han får en egen liten Melvin (mammas och pappas hund)
– Små gossiga skor
– Strumpor och små vantar
– 3-4 bodies och små byxor

Jag ska lägga ner små blöjor även fast jag vet att det finns på sjukhuset. Jag tänkte även ta med babynest och så har vi installerat hans bilbarnstol.

Jag har två väskor just nu till mig själv. Vi har fått höra att på sjukhuset kommer jag få allt som behövs till mig så som bindor, bedövningsspray osv så jag har packat en väska till själva förlossningen och en till efteråt. Just nu i väskan inför förlossningen ligger;
– Ett nattlinne jag tänkte byta till när det är dags, man välja att inte föda i det nattlinnet man får där
–  Matchade mjukmorgonrock

I denna väskan tänkte jag att jag ska lägga mina hygienartiklar, necessärer, toffsar, mobilladdare, snacks, kokosvatten, festisar, försäkringskort, plånbok och min birthplan.

I väskan till efteråt;
– Ett mjukisset
– En pyjamas, den i  ljusblått – ville ha lite glad färg och lite mönster
– Amningslinnen, amingsbhar, amningspads och trosor

Här ska jag bara slänga ner mina tofflor. J får ansvara för att ta med dator (vi blir kvar i 2 dagar) och högtalare och sådant. Jag tror inte vi missat något. Jag tänkte att vi kan slänga in kuddar i bilen när vi åker in bara för att ha, ifall vi inte gillar dom på sjukhuset så har vi våra i bilen J kan hämta. Nu är vi nog redo lillis när du är det!

12 reaktioner på “My hospital bag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.