IT’S OFFICIAL, PLAYMAKERS SEASON 3 COMING SOON

Ni är MÅNGA som undrat. Nu är det officiellt. Playmakers säsong 3 drar igång snart och jag har filmat i smyg under en tid. Superkul och superläskigt, som vanligt!! <3

Denna gången visar vi ju upp en ännu lite mer privat del av våra liv, slutet på min graviditet, bebis ankomst och hela grejen med att bli föräldrar. Jag var inte säker på hur mycket jag skulle orka filma så mycket men har hittills, peppar peppar, har jag mått väldigt bra och lyckats ha med kameran en hel del. Detta var faktiskt ett väldigt svårt och stort beslut för mig att ta i och med att jag är så långt gången i graviditeten men nu känns allt superkul och redaktionen har förståelse för att jag vissa dagar är lite tröttare än andra och helst bara drar täcket över huvudet. Det är så himla roligt att programmet blivit så populärt och att vi nu drar igång med en tredje säsong, helt otroligt!! Resan hittills med Playmakers har varit så rolig och givande och jag tror och hoppas att denna säsongen kommer bli grym.

Ni kommer i alla fall få se en annan del av mitt liv, ett helt nytt kapitel för mig och J. Hoppas ni kommer gilla det! <3 Är ni redo?

Vi välkomnar också härliga Josefine Berg till programmet, ska bli så roligt att följa. Läs mer om det HÄR.

 

13 reaktioner på “IT’S OFFICIAL, PLAYMAKERS SEASON 3 COMING SOON”

  • Så kul ska bli spännande att se

  • Natalie skriver:

    Inte så men majoriteten av kvinnor med ”vanliga” jobb kan inte vila. Tänk på att gravida sjuksköterskor, lärare, personliga assistenter, kontorsarbetare inte bara kan ta det lugnt pga att man är trött en dag.
    Tycker att influensers många gånger beklagar sig över att vara såååå trötta och stressade osv samtidigt som de inte behöver gå upp 06.00, pendla och jobba 8 timmar. Bara som ett exempel. Utan typ gå upp 09, träna, äta frukost, ta bilder till Instagram. Så snälla! Glöm inte att de är vi icke-influensers som utför riktiga arbetsuppgifter, hjälper människor och bär upp samhället! Vi kan inte gravid-lyxa oss och strunta i våra jobb för att vi är lite trötta.

    • sannealexandra skriver:

      Skillnaden är väl att om du har ett sk ”vanligt jobb” kan du ju ta ut föräldrarledigt och eftersom att jag då spelar in Playamakers och filmar 1a Mars – 1a juni löper det över tiden han blir född och material ska in, det är ju inte kanske bara lyx kring det. Du kanske kan lista ut själv då att jag inte kommer kunna vara mammaledig från att filma + blogga + sköta mina sociala medier och heller inte mitt klädmärke.. Det var mest där stressen ligger som jag tycker att du borde förstå. Alla har vi egna val här i livet och jag klankar inte ner på andras jobb och jag trodde att folk hade slutat klankat ner på influenceryrket för det är extremt mycket jobb. Jag kan inte riktigt vara mammaledig totalt i 1,5 år eller 6 månader och dela upp det med min man för att då hade mitt jobb inte funnits kvar när jag kom tillbaka. Den ekvationen kanske du inte gjort! Kram

      • Natalie skriver:

        Absolut att man gör sina egna val. Men ur ett samhällsperspektiv; på vilket sätt löser vi samhällsproblem med influencers? Och kategorisera det som ett ”yrke”?
        Vi behöver lärare, socialarbetare och vårdpersonal mfl. Är därför ytterst kritisk till denna frammarsch av ”influencers” och att det nu är högsta målbilden för ungdomar.
        Så tack till alla andra som bär upp världen! Tack alla som sliter! Tycker influencers helt för sällan missar den vanliga världen och vad ”vi” gör!
        Räddar liv istället för att gå på en pressfrukost. Tar hand om de gamla istället för att designa ännu en jacka. Med mera med mera.

        • Emelie skriver:

          Men fy fan vilka oförskämda kommentarer du fäller! Att du inte skäms! Varför har du rätt att döma och ge åsikter om hur Sanne ska leva sitt liv?

          ”Hur löser vi samhällsproblem med influensers?” Skämtar du? Måste man jobba på sjukhus, förskola eller någon annan slags myndighet för att det ska räknas som ett ”riktigt jobb”? Sanne jobbar garanterat mer än vad du gör med ditt ”8-timmarsjobb” – som du sen kan SLÄPPA på kvällar och helger. Du gör ju inte den här branschen bättre direkt genom att fälla dessa jävla kommentarer, blir på riktigt sjuuuukt irriterad! Det är ju DU som är ett samhällsproblem. Bittra människa! Tänk efter en gång extra innan du kommenterar någon annans liv igen.

          / Emelie @emeliecatrine

          • Sara skriver:

            Bra kommentar Emelie! Helt rätt! Kram

          • Anna skriver:

            Väl skrivet Emelie och en eloge till Sanne för att du ens bemödar dig att besvara en sådär dum kommentar!
            Blir på riktigt mörkrädd hur du Natalie dömer en annan människas jobb, bara sprutar bitterhet om det du skriver. Trevlig fredag på er!

    • Louise skriver:

      Hon har väl aldrig påstått annat? 🙂 Och ”riktiga arbetsuppgifter” tycker jag var orättvist sagt. Om du inte visste så är ju Sanne även designer och har det som jobb utöver allt som har att göra med att vara influencer

  • Lovisa skriver:

    Åh vilka roligt nyheter!! Älskar programmet

  • Anna skriver:

    Jaa vad kul!! ?

  • Nicole skriver:

    Älskar kjolen! Vart ifrån? Så glad att du är tillbaka i playmakers annars hade jag nog slutat titta <3

  • Jessica skriver:

    Åh va kul, de ser ja fram emot! Längtarrr ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.