Last days

I söndags var killarna iväg och jag och två kompisar som är gifta med två killar i laget passade på att åka till Niagara on the lake för middag. Det är så mysigt där, kryllar av vinrankor, vingårdar och restauranger. Vi åkte till Two Sisters som Laura min kompis tipsat om! Jag hoppade i en blus från Mayla.

Det var en så fin allé vi körde in i..

Framme!

Two Sisters var en så mysig italiensk liten pärla. Grym verkligen! Vi åt allt från foccacia med soppa till pizza och risotto. Så gott och vi alla tre gravida  var rätt mätta efteråt. Magen satt uppe i halsen haha! Vi satt där från 5.30 till 21 sedan åkte vi hemåt, vi pratade om allt mellan himmel och jord och en hel del bebisar förstås…

Här är jag och Alex. Hon är due 3 veckor efter mig med en liten flicka. Så mysigt. Jag sa det i bilen på vägen hem ”tänk att vi är fyra stycken i den här bilden men två ligger i magen” så konstig tanke.

Igår mediterade jag, denna gången kändes det faktiskt lite bättre, jag hade lättare att fokusera på andningen och lättare att få bort andra tankar.

J kom hem från deras rookie-trip igår och efter att jag avslutat en massa jobb åkte vi till Organic 3 och åt lunch. Nu har vi gått in i vecka 36, heja!!! <3

Vem av oss äter för två? Jag trodde J drev när han kom med en stor form..

Han frågade efter maten om vi skulle gå in i ”F’s rum” som vi säger som är vårt gästrum, alla hans grejer ligger där. Vi la oss på heltäckningsmattan och pratade och myste. Vi boar verkligen på riktigt nu och är så nyfikna på lillen och pratar massor med honom.

Sedan tog jag ett bad. Tips till er preggos! Om ni har tillgång till badkar, släng i lite epsom salt. Det har en lugnande effekt och kan lindra rygg och bäckensmärtor. Efter det satt vi i köket ett tag och pratade, vi körde en lek där vi skulle fråga olika frågor om barn och uppfostrande och testade varandra om vi svarade och resonerade likadant haha. Så roligt!! Typ ”Lille F slåss på dagis och vi måste komma in på möte” Hur tacklar vi detta? Det var mysigt och sväva iväg lite och drömma sig framåt. Sedan drog vi iväg lite väl långt, till han är typ 17 men insåg att vi inte kanske behövde ta det nu haha. Snacka om att vi har mycket fritid nu inför hans ankomst, svårt att planera allt för mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.