Morning monday, new week!

Då var det ny vecka, nya tag.. Nu går vi in i vecka 35 och jag är inte lika less som igår kväll haha, jag är vid gott mod. Tyckte det var lite skönt att ha en neggo-kväll igår, ibland är det bara skönt att få gnälla lite och tycka lite synd om sig själv och så tar man nya tag. Tycker inte ni det? Jag och Jacob pratar om det ibland att ibland ska man bara sitta en timme och negga lite haha, det är så befriande. Jag kände faktiskt också att jag känner att jag har som uppgift att visa upp sämre dagar också, min syster brukar säga att hon kan störa ihjäl sig på min positivitet ibland för att inte riskera att ni också gör det någongång (särskilt under en graviditet) så kände jag att ni ska få ta del av sådana riktiga arga preggo-dagar med haha. Det är ju verkligen inte ett dugg synd om mig men igår ville jag hoppa ur min egen kropp för en stund. Idag känns kroppen betydligt lättare trots att jag sovit dåligt. Det får vara så, det om något kommer jag nog vänja mig vid =)

Nu ska jag sticka på Barre. J har matchdag så det är en vanlig måndag här hemma. Morgonträning för båda, jag kommer sedan köra hemmajobb vid datorn, ska passa på att napa med J på hans matchnap senare och sedan ska jag kika matchen ikväll. Annars bjuder denna veckan på en sjukhust-tour där jag ska föda SÅ spänd, gravidfotografering, middag med tjejerna i laget när killarna drar iväg igen, möte med Filippa min livscoch på torsdag (8e! För det första mitt favoritnr och för det andra Internationella kvinnodagen) och en massa jobb med webshopen, bloggen, ta några viktiga beslut kring jobb och strukturera inför lillisens ankomst. Samt att jag ska jag styra med sådant trist som att fakturera, betala fakturor, ringa försäkringskassan och lite annat.

Då kör vi då! Veckans affirmation får bli ”Keep Calm and Stay Positive” Nu ska jag fortsätta vara positiv, jag är så sjukt glad över var jag är i mitt liv och tacksam för att min kropp faktiskt kämpar på med en massa sammandragningar, det är ju bra att den förbereder sig så krämporna är bra. Nu kör vi sista gravidveckorna här! Och för er som inte är gravida, ni kan ju ta med er den här affirmationen ni också, tro mig, det kommer göra er vecka bättre <3 Jag har för övrigt insett att vänta är inte min största styrka. Jag har bra tålamod med människor men absolut inte med saker jag är exalterad för, jag vill att allt helst ska ha hänt igår och kan inte skjuta upp saker. Ja, så att baka en bebis sista månaden gör mig lite otålig.

2 reaktioner på “Morning monday, new week!”

  • Kejtis skriver:

    Håller med helt! Finns få saker som kan vara så befriande som att bara ösa ur sig allt man tycker är jobbigt, kanske gråta en skvätt. Sen samlar man sig och tar nya tag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.