Charity lunch

Idag var jag iväg på en välgörenhetslunch. Många fruar till NHL-spelare och även NHL-spelare själva är involverade i många olika välgörenhetsprojekt, vilket jag tycker är grymt! Det finns många fruar som inte har jobb då dom inte får jobba pga visum och många tar hand om barnen då en hel del olika flyttar har gjort det svårt för dom att kunna ha ett och samma jobb så då bestämmer sig för att involvera sig i välgörenhet. Min kompis Katie har nu börjat involvera sig i en organisation som heter Kaelys Kindness som hjälper unga tonårstjejer som har cancer så idag var vi några stycken på ett event där vi hjälpte till att samla in pengar, lyssna på olika unga tjejers cancerupplevelser och vad den här organisationen gjort för dom samt hedra dom unga flickor som lämnat jorden. En fin och viktig lunch!

Jag var trött på min gravidgarderob i morse så körde toffstricket på mina egendesignade jeans (slutsålda) en gammal topp från SheIn, klackar från Nelly och min absoluta favoritjacka från Chaleur länk HÄR.

2 reaktioner på “Charity lunch”

  • Louise skriver:

    Jag kom på ett litet önske-inlägg eller vad man ska kalla det. Ett inlägg där du visar lite ”personliga vardagsfavoriter” typ. Och då menar jag liksom småsaker som att du visar upp saker som du har i din vardag som är dina guldkorn typ hur dina favorit-myskläder ser ut, din plånbok, dina slappar-skor, din neccesär, dina vardagssmycken, ett typiskt mellanmål, dina favoritunderkläder (kanske för privat iofs?), din vardagsparfym, dina hemmatofflor, din favorit-kaffemugg.. haha ja du förstår säkert vad jag menar. Tycker att såna småsaker säger mycket om en person och det vore ett härligt inlägg att läsa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.