Plans for Sanne Alexandra – what would you want to see / read more of?

En fråga. Jag håller på att planera lite kring hela mitt varumärke ihop med min livscoach. Just nu pratar vi väldigt mycket karriär. Jag får ofta höra att jag är mycket naturligare i verkligheten i mitt sitt att vara och att mina bilder inte alltid stämmer överens med den personlighet jag har. Jag försöker hitta mig själv i detta och reda ut det. Många säger att jag i rörligt är något helt annat, att tex man fått en helt annan bild av mig i Playmakers eller på mina insta stories än när jag bara poserar på mina bilder. Intressant tycker jag och jag suger åt mig all sådan feedback och kritik <3

SÅ – Vad har ni velat se och läsa mer av i bloggen? Om jag hade delat upp min blogg i olika kategorier, vilka hade ni velat att jag satsade på? Ge mig allt! <3

Ni är bäst. Tack. Puss!

 

17 reaktioner på “Plans for Sanne Alexandra – what would you want to see / read more of?”

 • Hanna skriver:

  Hej!
  Jag skulle verkligen vilja ha mer tips inom området entreprenörskap. Tips på hur man startar företag, hur man driver det som ny osv, tips helt enkelt. Är verkligen inne på designa något eget men vernissagen inte hur jag ska börja då jag inte kan så mycket om design. Sådana tips skulle vara guld värda då du är en stor inspiration inom det området. Du verkar vara så härlig 🙂 kram

 • Hanna skriver:

  Juste! En grej till:) foto tips

 • Sara skriver:

  Kategorier/teman/riktade inlägg:
  – dagens outfit, oavsett hur den ser ut (precis som du visar på instagram!!)
  – inspirationskollage med kläder, kanske dyra kläder med billigare look-a-like alternativ… (Men se till att de syns bra via mobilen, har inte funkat på flera år tyvärr…)
  – mat. Kanske veckans meny?
  – träningstips
  – tankar om livet (lite djupare inlägg)
  – familjeliv (vad gör ni hemma – serier, fredagsmys, fördelning av sysslor, osv. Typ allt alltså, haha!)
  – företaget mer ingående typ idéer/visioner/drömmar, vad gör du till vardags (du skriver att du jobbar men berättar inte vad/hur. Om du skickat 10 mail, skriv det! För oss som är sugna på eget företag är det intressant att läsa även de ”tråkiga detaljerna”)

  Det var det jag kom på nu, haha! Generellt så tror jag att du lägger för stor vikt vid att allt du gör på bloggen ska vara ”perfekt” och att du slappnar av mer på insta. Kanske för att bloggen är mer beständig än instastory? Men om jag fick önska skulle jag gärna se mer avslappnat på bloggen också. Alla inlägg behöver inte vara så ”till fixade”, utan även hastigt ihopkastade inlägg i vardagen är uppskattade!
  Jag tror också att ”bloggtorkan” kan komma när du granskar dig själv för hårt och ställer krav på kvalité i allt du gör. Tänker att pressen begränsar kreativiteten? Men försök lita på att vi som läser din blogg uppskattar det du gör oavsett! Jag personligen blir mer ”besviken” på få inlägg på en vecka med toppkvalité, än många (och korta) inlägg med sämre kvalité. Hoppas du förstår hur jag menar 🙂

 • Hanna skriver:

  Djupare tankar med igenkännighetsfaktor! Du är en sån cool och självständig kvinna, avståndet mellan dig och mig (och många andra) känns mentalt väldigt långt. Men jag är säker på att du också haft dina fighter med dig själv och om självförtroende osv. Dela med dig och även tips på vad man ska tänka på i sociala tillställningar om man är blyg och känner sig obekväm! Massa kramar och kärlek!

 • Selena skriver:

  Typ allt. Om hälsa ( träning och mat ). Om graviditeten och sen lilla bebisen. Lite blandat. Om allt det din dag innehåller.
  Tack för bra blogg

 • Emma skriver:

  Trening og kosthold!

 • Louise skriver:

  Jag skulle gärna se mycket outfits, recept (älskar dina recept, delizie-receptet du la upp för typ fem år sedan gör jag fortfarande med jämna mellanrum! Älskar!), allt kring bebis såsom vad ni/du shoppat till honom, dina tankar om att bli mamma osv. Även alla andra tankar du delar med dig av gällande livet i stort, sånt inspirerar massor och det är väldigt unikt för jag upplever inte att någon av de andra bloggarna jag läser har den delen. Sen älskar jag dina långa bild-inlägg med typ mobilbilder/snapshots från helgen. Även skönhetstips, hår, smink osv! Sammanfattningsvis i kategorier då:
  – Outfits
  – Recept
  – Bebis
  – Tankar
  – Mobilbilder från helgen/veckan
  – Skönhetstips

 • Josefin skriver:

  Jag ser gärna tips om typ allt utom träning? tips om hudvårdsprodukter, tips om kläder, tips om mat, tips om fina ställen du besökt. Jag tycker video hauls är roligt att titta på, gärna från butiker som finns i Sverige ?
  JAG tycker det är skittråkigt att läsa bloggar som handlar om vad dom har tränat och hur mycket, posering i träningskläder osv. Väldigt uttjatat är min åsikt.
  Sen Finns det bloggar som mest fokuserar på selfies på ansiktet, dom scrollar jag snabbt förbi. Däremot outfit bilder är roligt om man skriver vad allt är inköpt.

 • Rosie skriver:

  Kost + mat + holistic + hälsa – allt sånt där som gör att man kan bli 2.0!

 • Ingrid skriver:

  Jag skulle vilja tipsa dig om att börja svara på kommentarer och frågor, det känns mycket trevligare och mindre nonchalant om man får ett svar när man försöker interagera med dig 🙂

 • eff skriver:

  Hello Sanne ! I am reading your blog everyday and following you on instagram as well I am such a fan <3 🙂 I think there is an ideal balance on your blog between outfits, 'normal life' pictures, beauty tips ! What I really like as well is that it looks like a "real blog" I don't know how to explain but I am reading a few other Scandinavian bloggers' blogs but my main feeling lately is that they spend their time 'selling us stuff" that are sponsored and I am so tired of it. You have some collabs and it's great but what I like about you is that it is balanced that's not the only thing you do :):)
  I would love to know more about your hair extension, I am so tempted to have some after the baby is born when the hair gets tired 😉

  Also, I check in here everyday but sometimes I am frustrated that titles are in English but not the text 🙁 I know it's a lot of extra work to do in 2 languages though…

  My favorite posts from you:
  – your baby related posts
  – beauty tips, your favorite etc..
  – style/outfit
  – BARRE VIDEO! would be great to have some others if you have the opportunity

  thanks for everything and for sharing xxxxx
  EFFIE

 • Sus skriver:

  Hej!

  Hur du äter och tränar eftersom du är så god form 🙂

  Vi vill också se ut som du!

 • Paulina skriver:

  Tycker du blandar bra men håller med ovan kommentarer. Alla inlägg måste inte vara perfekta, inlägg om vad du gör/tänker på just nu ihop med spontana mobilbilder är också kul.
  Personligen tycker jag de mest stylade bloggarna med 15 proffsbiler i rad i samma outfit är sååå tråkigt. Mycket roligare när du istället postade snaps från helgen eller outfit-inlägget med massa outfits?
  Uppskattar också dina långa inlägg där du jämför ditt liv då och nu och vad som är viktigt i livet osv, såna djupa inlägg blir en väldigt fin kontrast till det andra och jag ”får lära känna dig” utan att du för den sakens skull måste vara superprivat?
  Jag är inte så mycket för rörligt heller, följer dina stories men på bloggen föredrar jag Q/A i text?
  Ha en toppendag och keep up the good work?

  Kraaam!!

 • Cemilia skriver:

  De flesta är nog ”något helt annat” på rörligt. Där ser man ju personligheten som är den man är. På bild ser man bara, ja en sjukt snygg tjej i ditt fall och jag är ledsen att säga det, men inte ens 2018 kan majoriteten av tjejerna ge dig en klapp på ryggen och säga du är så jävla snygg! Nää då ska vi börja jämföra oss och tänka negativt om oss själva vilket tyvärr resulterar i att det är du som får kritiken. Svårt att få en bild av någon av bara en bild, då blir ju bilden det motagaren väljer att läsa in och det är inget du har kontroll över utan beror på vad den människan har i sin ryggsäck! Jag tycker att en av de viktigaste saker att ge sitt barn är självkänsla så personen känner sig stark och inte behöver trycka ner andra.Jag vill läsa om må bra på insidan, det är ok att åldras, ibland mår jag dåligt, stötta varandra,var en god medmänniska och så ger jag mitt barn självförtroende! Jag tycker du är grym, både i rörligt och på bild!! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.