When you get sick of being sick.. and your maternity clothes.

Näe igår var jag så trött på att vara förkyld, jag har sedan i lördags legat i soffan med smutsigt hår och mjukiskläder och snorat. Igår tog jag en lång dusch och tvättade håret sådär grundligt som bara frisörer gör. Plockade mina bryn, smorde in mig med alla goda krämer jag har här hemma, blåste håret (det sker aldrig!) och piffade mig. Jag var så extremt osugen på att hoppa i mina tights eller mina enda gravidjeans så jag gick in i min garderob och var fast bestämd över att bära något annat än det jag gjort på senaste tiden, det vill säga mina grå gravidjeans (vägrar köpa fler nu när det är så lite kvar för dom flesta tycker jag inte om) och stora tröjor så jag plockade fram mina favoritjeans från Rag & Bone. Dom är höga i midjan så med en tofs löste jag ”tofstricket” i midjan och så satte jag ett sådant här bra gravidband från Asos över för att täcka glipan och ha något som höll ihop min konstellation.

Till det var jag trött på alla mina stora tjocka tröjor så jag drog på mig en vanlig topp från By Malina och vips så kände jag mig lite fräschare än på länge. Och kanske lite mer som mig själv! Efter jag fräschat i ordning mig åkte jag på match, det var President Day här igår och matchen började klockan 15.00, det sker aldrig i princip men det var mysigt för då passade jag och J på att gå äta lite italienskt efteråt. Mysigt! Vi kom fram till att vi borde bli bättre på det, vi har verkligen inte varit ute och ätit mycket här i Buffalo. I NY hade vi date night en dag i veckan typ, nu har vi ätit ute typ 10 gånger totalt sedan vi kom hit. Jag är ju preggo och så har vi lagat så himla mycket mat hemma i vår lägenhet som vi trivs i, det har varit så mysigt att bara mysa på hemma.. Men, vi borde som sagt bli lite bättre.

Nu ska vi sticka på lunch. J slutade tidigt idag och i morgon åker han ifrån mig i ett par dagar så vi tänkte ha lite day off idag, jag har jobbat på förmiddagen men jag vet hur det brukar bli när han är på roadtrip, då jobbar jag lite hela tiden, även helger så vi ska sticka iväg och äta nu sen ska vi på bio. Xo!

Magen fick i alla fall plats!

Och det här bandet var klockrent! Alla mina toppar är för korta så detta kan täcka det glappet som blir.

Jag var så nöjd över att bära mina favoriter!! Det är en helt annan fit på vanliga jeans än gravidjeans.

Vi delade på varsin skaldjursrisotto och pasta bolognese. Servitrisen såg att jag var gravid och undrade om jag ville ha en alkoholfri drink och så trollade hon fram min favorit drink, en Moscow Mule, virgin såklart. Så gott!

Såhär glad vad jag <3

Och här har vi min man <3 Regnet smattrade ner utanför fönstret och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi gick hem jag somnade på J’s axel framför Vänner. 8 months preggo you know.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.