Sunday Necessaries

Egentligen känner jag mig jättepigg i huvudet och peppad på jobb men den här förkylningen gör att jag ligger raklång i soffan och är lite grötig i huvudet. J tittar på OS och jag ska göra en todolist för veckan, jag har lite möten och rätt stora grejer att fundera över och ta itu med när det kommer till mitt jobb. Jag måste känna efter lite men jag tänkte också ta lite med min livscoach Filippa på vårt möte på onsdag, hon är helt utomstående när det kommer till min karriär och jobb så jag behöver verkligen lite inputs av henne. Nu med bebis kommer det behövas planering och en massa struktur!

Jag har just druckit en kaffe och ska äta en glass och läsa lite ur Oprah Winfreys bok ”Ett vet jag säkert” Jag gillar verkligen Oprah och inspireras så av henne så det ska bli kul att bita tänderna i denna boken. På baksidan lyder det ”Ett vet jag säkert: Din resa börjar med ett val – att kliva upp, gå ut i världen och leva livet fullt ut” Åh, nu kommer jag ju bli ännu mer peppad av att läsa hennes bok. Ni vet jag sprudlar inombords av pepp och energi men jag är bara fysiskt trött. Jag vill träna, jobba och fungera som vanligt haha. Nu när jag var i NY kände jag sådan enorm pepp på livet och jag kan inte ens tänka på hur lycklig jag är över att vi kommer att komma hem till Sverige i Maj med en liten bebis. Jag, J och lillen och att vi kommer flytta in i vår nya lägenhet, umgås med alla vänner och familj och bara bo in os ordentligt i vårt riktiga hem <3 Och så kommer J inte ha säsong så han kommer att kunna vara så närvarande och det kommer vara ljust och härligt, vår och sommar. Näe ni, jag och J säger det ibland att vi kan inte ens prata om framtiden för att vi längtar för mycket då. Det är SVÅRT vissa dagar just nu att inte blicka framåt…

Särskilt en dag som denna när man ligger och snorar. Men men, ny vecka börjar i morgon och då ska jag bara försöka fortsätta ta vara på dagarna, veckorna och bara boa ordentligt tills lillens ankomst. Man får jobba åt rätt håll, man får göra saker ens ”future me” skulle tacka en för.

2 reaktioner på “Sunday Necessaries”

  • Isa skriver:

    Boken är fullkomligt ljuvlig! ”What I know for sure” som den heter på engelska. Jag har läst ut den men kommer att läsa den igen. Inspirerande och rogivande bok. Den ligger snällt och väntar på mitt nattduksbord till att bli läst igen 🙂

  • Johanna skriver:

    Ska ni flytta från USA för gott!? Kommer bebisen bli född i USA?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.