SANNE ALEXANDRA SHOP 3.0 IS NOW ONLINE!

Äntligen! NU så mina kära läsare är vi online. Min nya webshop är uppe. Och det känns helt magiskt. Jag har världens bästa team bakom mig, Hubso, och jag är så glad att de dök upp i mitt liv. Jag hade nästintill gett upp mitt klädmärke efter en twist med mina gamla kollektioner. MEN nu är vi i alla fall igång efter ett långt och hårt arbete, det känns så himla bra att vara tillbaka. Jag är övertygad om att nu hittat ett koncept som känns genuint och långsiktigt där min ambition är att erbjuda mina absoluta favoritprodukter och genomarbetade designs.

Ni hittar shopen här (länk). Den nya adressen är numera shop.sannealexandra.se eller så klickar ni på ”shop” här på bloggen för att komma dit.

Förutom att jag känner mig väldigt exalterad och stolt över att få dela den här nyheten med er samt att äntligen få visa upp min egna design. Så skulle vilja ge er lite mer bakgrund till nylanseringen.

Så, varför lanserade jag på nytt?

Jag vill återgå till det koncept och den tanke som jag hade från början när jag i 2013 lanserade mitt klädmärke Sanne Alexandra för första gången. Jag vill att det ska kännas och andas genuint, där jag designar och släpper få plagg/produkter, som jag verkligen står för.. Det kommer även att  vara limited edition, för att man också ska kunna vara någorlunda ensam om att bära respektive design. Jag bytte bana där ett tag och körde lite mer på ”fast fashion” där jag pumpade in med nya kläder, bara för att ha mycket produkter på shopen och så fanns det minst 300 av varje style vilket inte känns som jag, eller den grundvision som jag hade. Jag vill helt enkelt hålla mitt klädmärke mycket limiterad och mer unikt, jag vill inte konkurrera med budgetkedjor utan jag vill verkligen ha ett litet chict märke som går hand i hand med min livsstil.

Varför har jag bara två produkter?

Jag vill att Sanne Alexandra ska vara en livsstilssajt där du kan shoppa produkter som är 100% jag, vilket innebär mer arbete med varje släpp. Det kommer att komma in nya produkter hela tiden och just nu filar jag på en utav mina absoluta favoriter när det kommer till skönhetssegmentet. Så räkna med fler produkter allt eftersom, det kommer. Vi vill börja småskaligt och exklusivt. Och jag vill absolut inte släppa bara för att tjäna pengar på en produkt, utan för mig handlar det om att förverkliga min dröm om att skapa och sedan se er bära min design. Jag ser hur shopen om ett tag har allt från mina ”must have-plagg” till smink och accessoarer som exempelvis mitt kamera/väskband.

Sneak peek på något som kommer att komma in….

Är båda produkterna limited edition?

JA! Min gröna jacka finns det tex bara 100 stycken av!!!! Jag kommer inte att ta in fler framöver, så haffa ditt exemplar nu. Du kommer inte att ångra dig då det är min bestseller. Jag visste ganska snabbt när jag skulle släppa nytt att jag bara måste ta in min ”Suede Biker Jacket” på nytt, fast nu i en uppdaterad och förbättrad version av högre kvalitet. Den är så sjukt snygg och jag får ofta frågor om just denna jackan, därför kändes det ganska så givet med en nylansering. Och jag tycker verkligen att den är förknippad med mitt varumärke – vilket är precis vad jag strävar efter. Ni kan spana på länken på google HÄR tex för att se lite mer av den.

Kamerabandet/väskbandet var något jag efterfrågade starkt, jag gillar att bära klassiska accessoarer och insåg att det är så tråkiga kameraband. För mig kändes det givet med ett rött då det är min favoritfärg på accessoarer! Bandet är handgjort och du kan sätta det på din kamera eller byta ut något av dina väskband för att addera lite färg. Så snyggt att ha runt halsen när du har din kamera med dig, eller på axeln. Dessutom är dom snygga ihop och självklart har vi fixat en deal åt er på båda produkterna <3 

Hur känns det?

FANTASTISKT! I´m back. Och det känns verkligen så himla bra. Precis som när jag startade, fast nu med mer erfarenhet och vilja. Allt för att kunna ta Sanne Alexandra till nästa nivå.

Vill även säga att jag mer än gärna tar emot er feedback, både på produkterna och shopen i sig, för på så vis kan vi tillsammans utveckla Sanne Alexandra. Jag gjorde ju en youtube video där jag berättar om kollektionen, om ni vill höra och läsa mer så klicka HÄR.

5 reaktioner på “SANNE ALEXANDRA SHOP 3.0 IS NOW ONLINE!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.