A perfect look for spring and some thoughts

Här är precis innan jag åkte över till Usa när jag plåtade för märket Veronica Virta. Jag var smyggravid och jag minns hur vi pratade en massa barn Veronica och jag, gud den tiden är så jobbig. Det är ju inte hela världen för någon annan, för det är ju ingen annan som vet och i ”värsta” fall misstänker någon något men för en själv i den här lilla gravidbubblan känns det som hela världen och att alla ser på en att man är gravid och håller en hemlis!

Nu är det 2 månader kvar av den här graviditeten, vårt första barn. Jag kommer aldrig mer vara gravid på det här sättet igen, det vill säga att uppelva allt för första gången och så tänker jag att jag kanske inte kommer ha det lika lugnt och skönt nästa gång jag är gravid, jag har en känsla av att jag kommer ha fullt upp med lille F då. Om vi kan bli gravida igen förstås, det kanske man inte ska ta för givet men vi hoppas såklart det <3

Nu ska jag njuta av dessa två månader, vila upp mig ordentligt, sova ut när det behövs, ta powernaps, äta massa bra, meditera, plöja tvserier och planera och strukturera upp jobb inför bebis ankomst, det är som vanligt massa hemlisar på g. Jag kommer fortsätta hänga runt i mina enda gravidjeans och tights och gosiga tröjor men efter att han är ute ska det bli roligt att plocka fram mina kläder ur garderoben, framförallt vårkläder!! Längtar faktiskt efter det!

Här nedan kommer en fin outfit tycker jag. Skinnbyxor, söt topp och en fin tweedad bikerjacka. Så enkelt! Jag är en av dom blonda som trivs i beiget och nudefärgat, jag älskar det. Den här jackan måste nog flytta in i min garderob känner jag, den skulle jag verkligen använda. Ni hittar den HÄR. Toppen hittar ni HÄR (det var den jag bar på vår bröllopsbrunch)

2 reaktioner på “A perfect look for spring and some thoughts”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.