GRAVIDSTATUS VECKA 31

 Min gravidstatus vecka 31 (30+6) Nu har 77,5 % passerat och det är 63 dagar kvar till bf.

Mående: Vecka 31 har varit en bra graviditetsvecka, det känns som att mina lite jobbigare veckor alltid kommer varannan vecka, jag får en till och vila och sedan kommer en med lite mer känningar. Denna var i alla fall en härlig en! Mycket energi och så har jag sovit superbra om nätterna. Dom enda känningarna är den där molande mensvärken vissa kvällar, magen blir så spänd på kvällen och jag känner hur livmodern och kroppen övar inför förlossning.

Cravings: Inga speciella! Jag har varit orolig att jag vissa dagar inte fått i mig tillräckligt då jag inte varit sådär överdrivet hungrig, jag har haft ungefär samma hunger som innan jag blev gravid så jag har varit noga med att få mig extra mellanmål så att lillen får i sig tillräckligt. Någon mer som känner att det inte finns så mycket plats i magen? Jag är hungrig ganska ofta men blir fort mätt..

Vikt och kropp: 8 kg + och nu har magen dragit iväg ordentligt!! Den har blivit så mycket högre så att nu syns den verkligen hela tiden.

Hormoner: Inga galna gravidhormoner denna vecka haha!

Övrigt: I övrigt så har jag känt mig glad över att alla veckorna hittills gått så bra och att jag fortfarande mår fint. Jag börjar tycka nu att från vecka 30 + så går tiden lite sakta, nedräkningen är ju här och nu börjar jag känna att tiden gärna får springa fram haha!! Vecka 31 har typ känts längst hittills…. Längtan <3

Och såhär runt och go är maggen nu! Det är lite svårare att se fram och bakifrån men snart blir den nog så stor så att jag kommer bli framåttung haha!

Här är jag och två preggos! Vi spelade in en träningsvideo som kommer upp på Barre Centrics youtube om ett tag. Jag känner att jag är så mycket snällare mot mig själv som gravid, inte samma krav direkt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.