The body bump

En superklänning för alla er preggos! En antingen underklänning eller som en klänning under någon kofta eller jacka. Jag tycker den känns lite bar i alla fall att bara såhär men det kanske nog är för att det är vinter nu också. Sjukt skön är den i alla fall! HÄR hittar ni den. Jag tror att jag kommer bära den nu med isåfall en skinnjacka över när jag ska ha babyshower här eller så kommer jag använda den hemma för att den är skön eller som underklänning.

Ser ni så stor bumpen har blivit? Den växer varje dag <3

// A super dress for all of you preggos. Either as a under dress or as a regular dress. I love it, so soft. You find it HERE.

1 reaktion på “The body bump”

  • Felicia skriver:

    Fin du är!!
    Din och min mage växer typ likadant, först ingenting sen ingenting och sen helt plötsligt tar magen över allt ? så härligt tycker jag då den äntligen syns!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.