Maternity PJ’s

Nu är det två månader kvar av gravidkläder och bebismage och jag går väldigt mycket i mina gravidjeans, tights och stora tröjor och så fort jag är hemma går jag runt i mjukiskläder eller pyjamas. Jag tycker det är mysigt men det ska också såklart bli roligt att kunna klä sig som vanligt och kunna inspirera er på ett annat sätt. Jag har beställt hem DETTA nattlinnet till min BB-väska, jag tänkte att det måste vara perfekt att ha på sjukhuset när det är dags?

Den här röda pyjamasen är så sjukt skön. Den påminner mig om någon pyjamas jag haft som liten, så himla mjuk. Byxorna är lite stora men jag har vikt upp dom ett par varv så funkar dom, stora och mysiga haha. Ni hittar den HÄR för ynka 20 euro.

Så att såhär fancy strosar jag runt här hemma! Riktig modeikon. Xo

// Now it’s two months left until our baby is here, so in two months no more maternity clothes. It will be fun to start inspire you with other outfits, right now the only thing Im wearing basically is maternity jeans, leggings big sweaters/knitwear and when im home pj’s. I ordered THIS one from Boohoo for my hospital bag, must be a great choice for the days there right?

Well, this pj right here is just so cute and comfy. I love it and Ill wear it everyday until he’s here haha. So soft!! You find it HERE.

 
 

2 reaktioner på “Maternity PJ’s”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.