20 % off everything at Nelly, only today (31st) Check out my faves here!

I samarbete med Nelly så vill jag idag dela med mig av ett grymt erbjudande. Jag har klickat hem mina favoriter just nu så om det är något ni gillar så vet ni att ni har 20 % rabatt på hela sortimentet idag. Tips!

HÄR ser ni erbjudandet och under varje bild har jag länkat plaggen jag bär.

Först ut, den här supermysiga teddyjackan i rostrött. Helt tokig i den, så skön att ha som jacka i vår men som tjocktröja just nu inomhus. Love! Adlink HÄR. Jag bär strl S.

Jag har blivit helt tokig i hoodies och går i det helst jämt, särskilt flyger i så att man kan dra på sig luvan. Casual och snyggt både till träningstights när du ska och träna eller till jeans under en skinnjacka eller något annat. Jag fick lov att klicka hem denna då jag även här blev helt förälskad i färgen. Jag tog strl M i min nu när jag är preggo för lite extra utrymmet. Adlink HÄR.

Den här festliga blusen tyckte jag såg så himla skön ut, luftig och härligt mönster. Jag tänkte att det skulle vara snyggt så som jag matchade den ihop med ljusa jeans. En riktig färgklick i garderoben, gillar den verkligen på! Kommer bli superfin till ljusa jeansshorts i sommar. Jag bär strl S. Adlink HÄR.

Dessa svarta mulsen i siden med rosett hittar ni HÄR (adlink) Jag bär storlek 38.

Jag är ju så enormt sugen på vår just nu och denna gula färgklicken i garderoben var bara ett måste. Älskar den. Också faktiskt riktigt snyggt till vanliga jeans och sneakers alternativt som nedan ihop med svarta mules. Adlink HÄR. Jag bär strl S.

Dessa bootsen har jag suktat efter lääänge. Nu är dom äntligen mina. Jag bär dom helst i vår med bara ben! Gärna ihop med supersöta klänningar för att bryta av. Jag bär storlek 38. Adlink HÄR.

Och sist ut en svart stickad tröja med flätad rygg, så fint. Det är så fint med sådana här tröjor som är lite stora i axlarna tycker jag som glider ner lite på ena sidan. Ni hittar den HÄR (adlink) och jag bär strl S.

 

 

3 reaktioner på “20 % off everything at Nelly, only today (31st) Check out my faves here!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.