ALL MY BEAUTY SECRETS

Jag får enormt mycket frågor om skönhet så nu tänkte jag att det var dags för ett stort skönhetsinlägg. Jag ska ta med varenda liten produkt jag använder och inte kan leva utan. Vem känner sig inte peppad på sådant här skönhetssnack i Januari när man är lite blek och kanske inte har världens glow efter en lång vinter? Här kommer i alla fall allt jag kan komma på i skönhetsväg som jag gillar <3

Här kommer mina absoluta favoriter, häng med! Vi börjar med hår, jag är inte supernoga med mitt hår, jag erkänner det. Jag gillar verkligen att använda bra schampoon och balsam men så fort dom tar slut tar jag aldrig mig tiden att beställa eller köpa nytt utan oftast blir det något från hyllan i mataffären. Dock känner jag ju skillnad på mitt hår. Jag använder i alla falljust nu schampoo och balsam från Ogx. Det har jag gjort sedan jag kom hit i September, jag har om jag ska vara ärlig mest gått på doften…

// I get a lot of questions about my ”beauty secrets” I thought I should share them all with you. Here we go! First of all, my hair. Im not very good with good products here, I usually pick the ones I think smells good, I should make an effort here but I usually just buy something in the grocery store. Ops.. I’ve used these from Oxg and I like them.

Mina skönhetsrutiner. Jag har använt mig av Image Skincare sedan jag började samarbeta med Nordiska Kliniken, Image har jag inget samarbete med utan jag blev presenterad för dessa produkter förra våren och har sedan dess varit fast. Jag började använda dom ett par månader innan bröllopet och nu kan jag inte använda något annat. Min hud trivs superbra med dessa produkter och jag vet inte om det är något som passar just din hud. Jag har en blandad hy men ganska känslig, jag brukar vara känslig mot nya produkter men dessa har funkat bra.

// My skin routine. I use products from Image that I love. I have normal / combined skin and my skin is very sensitive so Im very picky with what I use and I’ve had these since a couple of months before my wedding and now I can’t live without them.

Hur som helst, produkterna jag använder från Image är dessa nedan. Ni kan ju gå in och läsa om varje produkt om ni är intresserade;

Rengöring HÄR. 
Serum HÄR.
Ögonkräm HÄR.
Dagkräm HÄR.
Nattkräm HÄR.

// Here are the products I use;
Cleanser
Serum
Eye cream
Day cream
Night Cream

Några life saviours jag inte kan vara utan utan;

Body lotion Biotherm HÄR (adlink)
Deodorant Biotherm ”Pure” färgar inte av sig. HÄR (adlink)
Dove Powder deodorant, denna har jag endast för att den luktar som bebispuder och det är den bästa doften jag vet… Älskar dofter haha. Brukar ha på den efter min Biotherm har torkat. Länk HÄR.
Torrschampoo HÄR. Denna finns på alla Dry Bar’s här men även på Sephora, helt klart världsbäst. När jag inte har denna brukar jag använda Batiste.
Handkräm, doften!! HÄR

// Some life saviours.
Body lotion Biotherm
Deodorant Biotherm Pure (invisable)
Dowe Powder deodorant (this one I only use because i LOVE the smell haha.. So I wear it after my regular one)
Dry Schampoo, this is the best one!!!
Hand cream, the smell is just..wow.

Dessa två rengör jag mina ringar och örhängen med. Den gröna köpte vi med oss från juveleraren där J köpte mina ring. Det lilla ”sticket” fick jag av Ann på vår bröllopsdag när jag satt i sminket, det är som en liten penna du rengör ringar med snabbt. Så bra! Länk HÄR.

// These two Im cleaning my jewellerys with. The little stick ”Diamond dazzle stik” is so good, it’s like a pencil and I usually have it with me if I need to clean my engagement rings. You find it HERE.

Nu när jag är gravid har jag provat att smörja magen med lite allt möjligt. Jag har gillat denna, HÄR (adlink) har ni en liknande, just nu får ni något på köpet också.

// While I’ve been pregnant I’ve been using pure jojoba oil. My belly has been itching when it’s been stretching and this have helped me a lot. You find it HERE. 

Här har vi fyra viktiga krigare i min samling. Väldigt viktiga, det är här vi snackar om MAGIC. Här får ni lite extra bränna, glow och lite extra skimmer. Om jag behöver en bränna på kroppen brukar jag spraytanna mig.

// Ok here we got 4 warriors, they are like the most important things in my beauty routine. This is what’s going to give you that extra glow and sparkle. If i need a tan on my body I usually do a spraytan.

Från vänster;
Lancome self tan gel för ansiktet. Denna lägger jag ca 1 gång i veckan ibland fler om det verkligen behövs HÄR (adlink)
YSL primer. Denna lägger jag innan jag sminkar mig för att släta ut huden, porerna blir mindre synliga och den består av gyllene pigment, som reflekterar ljus och ger lyster. Länk HÄR (adlink)
Serum från By Terry. Ger din hud ett sommarglow med hjälp av detta mjukgörande serum, det är alltså ett färgat serum som jag använder som bas. Länk HÄR (adlink)

From the left;
Hydration mist
Lancome self tanner gel for the face, the best. I use it once or twice a week.
Ysl Primer, I put it on before I do my make up. It’s magic.
Tinted serum from By terry, gives you that perfect tan and smoothes your skin.

Som jag sa fick jag tips av en kompis på hennes absoluta skönhetsfavoriter och nästan inget brukar jag fastna för men här har vi två yttligare bästa kompisar i sminkväskan. Must haves! By Terry har verkligen ett nytt favoritmärke.

Solpuder med världens finaste glow i färgen ”03” HÄR (adlink)
Concealer By Terry, denna är ju en bästsäljare och jag hade velat prova den länge. Jag är ju så petig med concealers och har använt Make up stores cover all mix i alla år men den blir så torr på vintern och jag ville ha något flytande och är nu helt fast i denna. Jag har färgen 1 ”Porclain” Jag upplever att denna ger mer lyster än min gamla concealer. Länk HÄR (adlink)

// I got two really amazing tips from a friends recently that I just can’t live without since I tried them on.

Bronzer from Laura Mercier in the perfect color ”03”
Concealer from By Terry, this is a best seller and Im obsessed!! I wear color 1 ”Porclain” it’s just so smooth and gives you the perfect highlight.

Så här nedan har vi hela uppställningen. Såhär ser min sminkrutin ut, från vänster. Adlinks förekommer!

Borste till bryn HÄR 
Ögonbrynsskugga HÄR
Concealer By Terry HÄR
Mascara Loreal HÄR
By Terry färgat serum HÄR
YSL primer HÄR
Mineralpuder HÄR
Nivea Lipsyl HÄR
Urban Decay ”all nighter” spray så att sminket sitter HÄR
Solpuder HÄR
Highlighter HÄR
Borste HÄR

Min rutin:
Efter att jag smörjt in ansiktet med serum, ögonkräm och dagskräm brukar jag låta det sjunka in. Jag sprayar sedan på återfuktande vatten, låter det sjunka in. Smörjer in ansiktet med primer och därefter färgat serum. När det sjunkit in brukar jag applicera concealer följt av lite mineralpuder. Skuggar sedan brynen, målar mascara, lägger solpuder, applicerar highlighter, lägger lite skugga i ögats kant med samma skugga som till brynen, målar läpparna med Nivea lipsyl och avslutar med setting spray.

// And this is my total make up routine!! All the products are amazing.

From the left;
Pencil to eyebrows
Brow shadow
Concealer by terry
Mascara L’oreal telescopic
By Terry tinted serum
YSL Primer
Mineral powder, Bare minerals
Nivea pearly shine lipcare
Urban Decay all nighter setting spray
Bronzer Laura Mercier
Highlighter Becca
Brush

The routine;
After putting on serum, eye cream and day cream I let it sink it. After that I spray on hydration mist. When it’s sinked it I put on primer and then adding on the tinted serum. Letting it sink it and then Im putting on concealer and then some mineral powder. Fixing my brows, put on mascara, bronzer, highlighter, adding some shadow in the end of my eyes with the same pencil and brow color, put on nivea lip care and then finish with setting spray.

Basen // The base 

Med fixade bryn, målade fransar, lite ögonskugga i ögonkanten och lipsyl // With fixed brows, mascara, some dark shadow in the edge of my eyes and lipcare

Hoppas ni gillar inlägget! Och glöm inte, oavsett produkter som kan hjälpa till lite på vägen, insidan är viktigast. Se till att var snäll mot dig själv, ta hand om dig själv, meditera, ät bra, få i dig vitaminer, sola med måtta, motionera, sov ordentligt, stressa inte upp dig för små saker, umgås med folk du tycker om, skratta mycket, jämför dig inte med andra och våga vara DU <3 Tyck om dig själv så kommer du att glänsa på ett helt annat sätt!

// Hope you liked this post. And don’t forget, what ever products you use that can help you on the way, remember that the inside is the most important. Be kind to youself, take care of yourself, eat good food, work out, mediate, eat your vitamines, don’t tan too much, sleep alot, don’t stress over small things, hang out with people you love, laugh a lot, don’t ever compare yourself to anyone else and be YOU <3

12 reaktioner på “ALL MY BEAUTY SECRETS”

 • Johanna skriver:

  Verkligen ett jätteintressant inlägg, kul att se lite mer av din rutin och blev väldigt sugen på många av produkterna du nämnde! Vill även säga vilken fin förebild du är för mig och säkert många andra, ta hand om dig! Kram

 • Malin skriver:

  Om du tappar mkt hår efter graviditeten sen (jättevanligt oavsett om du ammar eller ej) så rekommenderar jag varmt Kevin Murphy – plumping ! Både schampo och balsam. Såååååå bra <3 men hoppas du slipper tappa för mkt. Mitt är på G ut igen så jag har ofrivillig lugg, haha. Livet! Kram

 • Anna skriver:

  Kul inlägg! 🙂 Jag är dock även väldigt nyfiken på vilken/vilka parfymer du använder. Parfym är nog min obsession och tycker alltid det är kul att veta vilken typ av doft olika personer föredrar 🙂 Kram

 • Milla skriver:

  Undrar en sak! Om man har primer under serumet, kommer serumet verkligen ner på djupet då? För primer ska väl täcka porerna och skapa en jämn yta? Nyfiken! Jättebra inlägg lera är lagt till på att-köpa-listan.

 • Daniela skriver:

  Vilket bra inlägg, kul att se vad du använder!
  Jag har en fråga gällande Laura Mercier pudret, är nr 3 tillräckligt mörk för dig att ha som bronzer? Jag är lika ljus som du är och behöver en ny bronzer 🙂

 • Sofi skriver:

  Har du inga andra produkter i håret? Leave in balsam, styling produkt, värmeskydd? Sen har du nog tagit ur dina extensions, eller?

 • Emma W skriver:

  Tack för att du delade av dina favoriter.
  Har länge följt dig på Instagram och undrat vad det är för
  produkter du använder. Tycker du sminkar dig så vackert med glöd och inre skönhet. / Emma ☺️

 • Kristina skriver:

  Super kul inlägg! Verkligen bra tips, en fråga vilken färg på Becca highlighten använder du?
  Kram Kristina

 • Sandra skriver:

  Jätteintressant inlägg 🙂 använder du hair extensions och är gör du gelenaglar eller något sådant? Kram!

 • Linda skriver:

  Hej!
  Superbra inlägg! Vilken färg har du på ögonbrynsskuggan? jättefin!

  Hälsningar Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.