While Im stuck in bed..

Medan jag är förkyld och pendlar mellan soffan och sängen så bjuder jag på lite bilder från LA förra veckan, sjukt härlig dagar. Här får ni följa med genom min mobil-lins!

Jag har haft en trist sjukdag, J är på roaden och dom flesta fruarna i laget har åkt hem dit dom kommer från så om jag ska vara ärlig så är det ensamt denna veckan, men det är okej. Denna veckan varar inte för alltid.. Jag har verkligen en sådan transportsträcka nu. Jag antar att det är naturligt när man är i tredje trimestern som gravid men åh, när jag tänker på att vår lille kommer till oss i April och att vi strax efter åker till Sverige så pirrar det i hela kroppen. Det kommer att vara vår och ljust ute, lillisen får träffa våra familjer (förutom mormor som kommer hit och ev hinner träffa farmor och farfar) våra vänner och vi kommer att bo in oss i vår nya lägenhet som vi bara hann bo i en vecka i förra sommaren innan vi åkte över. Kommer att bli en så fin tid <3 Längtar så! Det är svårt att koncentrera sig på mycket annat men jag ska försöka att ta vara på varje dag tills han kommer.

Hur som helst, här nedan står jag redo för att åka till LA. Klockan är typ 06.00 och jag ville bara hoppa på planet och krypa in i min den här mysiga jackan och sova lite.

Eftersom LA är 3 timmar bak så kom vi dit rätt tidigt. Så skönt att ha hela dagen framför sig! Jag gillar LAX, känslan att åka från flygplatsen där känns så bekant och jag blir alltid lika exalterad.

Vi drog en lunch på Urth direkt och jag äter alltid samma kyckling pesto sallad.

Jag njöt av solen <3

Första kvällen åt vi på Gracias Madre, ett veganskt mexikanskt ställe som är sååå mysigt. Det ligger på Melrose, missa inte det. Jag är ju inte vegan men hade kunnat vara det mycket enklare om jag var lite kreativ i köket som kockarna på denna restaurangen.

I lördags morse så unnade jag mig en blowdry uppe på Sunset, sådan mysig liten egentid.

Jag tycker drybar-kedjan är grym och det är ju så skönt att få bli ompysslad. Det är ju så ljuvligt att få håret tvättat och sådär perfekt fönat, jag är så kass på det själv. En kopp kaffe eller ett glas bubbel får man alltid när man sitter där och jag njöt av att bli ompysslad helt osminkad till morgonkaffet.

Såhär tjusigt blev det. Vi åkte hem på tisdagen så jag tvättade inte håret efter det utan lät det bara vara och det höll sig fint alla dagarna.

Voila!

Jag hade på mig mina fina tofflor från Inuikii, länk HÄR.

Så mysigt att stå och vänta på en uber uppe på Sunset i solen. Min kärlek till LA är inte nådig <3

Jag kom hem till Sofia igen, J hade tränat och Sofia hade varit ute och gått så svirade vi alla tre om för brunch.

Sofia bor i mitt favoritområde West Hollywood där jag också bodde mitt sista år i LA, så skönt när man har så nära och kan gå till alla sina favorithak, jag älskar att gå. Särskilt i LA-vädret!

Två favoriter!

Jag hade på mig preggo-tisha från Topshop länk HÄR och en jeanskjol från Levis som jag fick köra toffstekniken på, ni gravida känner till den va? HÄR kan ni se hur man gör.

Strosade vidare till Toast för att möta upp vårt brunchsällskap.

Åt en mysig brunch utomhus och som ni ser var lilla Alice med och charmade alla!

Efter det vilade jag lite.. standard gravid-vila.

Mötte upp vänner i Silverlake och åkte från ett ställe till ett annat ställe.

Nercabbat på Sunset, kände mig som Hank Moody

På söndagen hängde vi på Moonshadows i Malibu hela dagen. Helt ljuvligt! Vi fick tag i en stor solbädd, det fanns en kvar när vi kom så vi latade oss där hela dagen.

Min älskade!

Nä men ett litet beach house i Malibu kanske hade varit något…

Grabbarna. Vi hade så mycket samtal om jobb och karriär, var man vill bo och om livet i allmänhet, så skönt att bara sitta och flumma iväg med folk som har lite samma tankesätt!

Malibu är den plats jag hade velat flytta till idag om jag skulle få välja. Älskar Malibu! Malibu eller nära familj och vänner. Kan man få frakta över nära och kära och placera ut dom i hus i närheten i Malibu hade det varit optimalt. Haha.

I måndags köpte vi kaffe för att ladda upp inför en hajk.

Bra att planera en hajk med två atleter när man är gravid i vecka 28 och lite halvtrött.

Jag hängde ändå på bra!! Körde inga rusher när dom gjorde det osv…. haha.

VIEW!

Och en annan view!

Här tror jag dom stod och spekulerade kring vilka hus dom gillade men snabbt ändrade samtalsämne till var dom skulle kunna kissa…

Viktigt med vatten, jag märkte ju dock tydligt dagarna efter att jag inte drack tillräckligt, livmodern krampade lite lätt i ett par dagar kan jag tala om..

Vi tog en fotmasse efteråt. En timme för 25 dollar, jag och J var där två av fyra dagar. Det var såååå skönt!

Vi har återigen gjort i ordning oss och tagit selfies ihop på balkongen!

Vi har mött upp kompisar på Soho house för lite middag.

Vi har kommit fram till att Adde har lite köttigare lår än jag!

<3

Vi har gått så himla mycket! Här kör killarna lite shopping och jag tog tillfället i akt och slog mig ner och vilade lite…

Vi har njutit av all hälsosam mat <3 Livet.

Vi åt världklass sushi på Izakaya, det är Katsuyas ”bakficka” mycket mer casual men sjukt gott.

Och så har vi väntat på ett flygplan hem till Buffalo. Han och jag, vad mycket vi hunnit med sedan vi bestämde oss för att det var vi.

Har slutligen landat i Buffalo i helt fel skor.

6 reaktioner på “While Im stuck in bed..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.