GRAVIDSTATUS VECKA 28 (70 % HAR PASSERAT!)

Min gravidstatus vecka 28 (27+6) Nu har 70 % av graviditeten passerat, stort.

Mående: Jag ska inte klaga, jag är ju rätt gravid nu och känner mig lite tröttare och i och med att jag är tyngre så känns det men det kunde varit betydligt värre. Jag känner mig gravid nu helt enkelt! Jag kan inte alltid lita på min energi och kroppen säger ifrån.

Cravings: Finn crisp, jag hittade dom i matbutiken här och sluktar en och annan om dagen med smör och ost. Jag kör gärna en dubbel också, svingott haha!

Vikt och kropp: 7 kg +!! Way. Min barnmorska tyckte det var superbra och trodde jag skulle sluta på ca 12-15 kg +.

Hormoner: Jag har mest varit trött.. Jag känner mig mer bekväm med att vara gravid trots att det är lite bökigare, det är liksom lättare att kommunicera med sig själv när man faktiskt verkligen känner sig gravid. Jag latar mig om jag vill det, tidigare har jag haft rätt svårt med det, nu njuter jag av att sova ut när jag kan och inser att det är sista månaderna nu med sovmorgon haha.Tyckte dock idag att det var lite jobbigare än vanligt att J ska iväg i 5 dagar på roadtrip men jag tror att det också är för att han varit skadad så mycket och jag vant mig vid att ha honom hemma <3

Övrigt: Jag var ju i LA och i måndags hajkade jag en bra stund, fyllde nog inte på med så jättemycket vatten efter det och sedan flög vi hem på tisdagen så jag var nog rejält uttorkad i onsdags när hade sådana krämpor i magen. När jag smsade min barnmorska hur jag mådde, jag berättade att jag hade sammandragningar men även krämpor liknande mensvärk så hon bad mig dricka massa vatten och efter att ha fyllt på med massa vätska och vila så gav det sig.

Så, över lag, en bra lite trött gravidvecka som avslutades med ett gravidpassyoga och det gjorde kroppen och skallen gott. Lillisen rör på sig också, nu vaknar jag varje natt och han känns så väl, jag känner nästan allt han gör känns det som. Jag ser verkligen hur hela magen rör sig. Mysigt!

En bump update såklart! Amningsbh HÄR.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.