Bedroom inspo

Jag funderar en hel del över hur vi ska inreda vår lägenhet i Stockholm när vi kommer hem och eftersom vi har en del möbler vi vill beställa så är det ju ofta beställningsvaror så att vi kikar lite redan nu i fall det är något vi ska klicka hem ett par veckor innan vi flyttar hem. Vi planerar att åka hem i mitten på Maj bereonde på hur vi och lillisen mår <3

Jag har snöat in mig helt på blått och grönt, just nu dras jag massor till blått i sovrum. Jag har även gått ifrån att vara helt bestämd över att hotellrumskänslan är det jag gillar mest i ett sovrum till att börja gilla ljusa färger, linne, inslag av att rotting och härlig energi. Är ni med? Det känns som att många hotellrumsliknande sovrum ofta blir ganska mustiga med lite mörkare färger, pampiga likadana lampor på sängborden och tunga gardiner till att jag nu ser oss komma hem till vår ljusa lägenhet i vår i Stockholm med en liten bebis som kommer vilja vara vaken på nätterna. Jag ser framför mig vårt sovrum med det härligaste dagsljuset någonsin, jag funderar på att göra det lite mer luftigt och ljust med puffiga täcken. Vi får se.

Här kommer lite favoriter i butik just nu. Just nu får ni 20 % på all inredning hos Sleepo. Ange bara koden ’HAPPY20’ se bilden nedan.


Överkast HÄR, Matta HÄR, Sängkläder HÄR, Sängbord HÄR

1 reaktion på “Bedroom inspo”

  • Maria skriver:

    Hej Sanne, tycker det är så kul att följa dig då jag också är gravid utomlands (Hong Kong) och beräknad idag (!) Undrar över vilken info ni fått för att kunna resa hem till Sverige med bebis? Vi har nämligen fått veta att samordningsnumret tar 6-8 veckor från Skatteverket och först därefter kan vi ansöka om pass vilket tar 2-3 veckor. Det tar alltså upp till 3 månadet för oss, men kanske är annorlunda mellan Sverige-USA?

    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.