Lululemon all time fave!

Ni har nog inte missat att mitt absoluta favoritmärke när det kommer till träningskläder är Lululemon. När ni träffar mig en vardag ser ni mig i ett par ’Align pants’ säkert 9 av 10 gånger. Jag har dom i svart, blått och grått. Favoriter! Om ni inte har provat dom, gör det. HÄR hittar ni dom. Jag bär storlek 4 i alla plaggen.

I LA var det vanligt redan när jag bodde där att man bar träningskläder till vardags, ett par schyssta tights, ett linne eller t-shirt och en skinnjacka typ. Jag anammade denna trenden redan 2009 typ och har älskat att bära active wear till vardags sedan dess, lite extra kanske eftersom att jag mestadels jobbar hemifrån. Det känns som att det börjar komma lite till Sverige, att man ”vågar” ta en PW i en schysst träningsoutift och sedan slå sig ner på något ställe för brunch / lunch. Jag gillar det. Jag vet i alla fall en som kommer fortsätta bära tights och sköna tröjor i vår när jag ska runt och rulla vagn.

Jackan här nedan i grått längtar jag så efter att få rasta ihop med lille F i vår. Så skön! Länk HÄR (rea)

// Lululemon my all time favorite brand. If you meet me in the middle of the week there’s a 99 % chance Im wearing ”Align Pants” in either grey, blue or black, I love them. You find them HERE.

This Lulu jacket is new, I can’t wait to wear it while im out with the stroller this spring in Sweden. It’s on sale now, link HERE.

Denna kornblå tröjan köpte jag i LA nu, så skön och den kommer att passa mig med och utan mage. Älskar färgen! HÄR hittar ni den.

// This blue hoodie is new, I got it in LA and I love the color. You find it HERE.

4 reaktioner på “Lululemon all time fave!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.