Hemma från LA // Home from LA

NU kom vi precis hem till ett snöigt Buffalo, jag är så inne i min lilla gravidbubbla där ingen kommer åt mig och ingen negativ energi kommer in så jag hade nog glömt att vi har det kallt och snöigt här haha. Jag klev av planet i tofflor, snyggt. Vi landade nu 18.15 och har precis tänt brasan, en massa ljus, beställt hem thaimat och jag har lindat in mig i en filt. Nu ska vi slå på amerikanska Bachelor och mysa hela kvällen.

TACK Sofia för att du är du och för att vi fått bo hos dig. Vår resa blev precis som vi tänkt oss och vi är sjukt nöjda med allt, vi ville verkligen bara hänga utomhus, äta gott, mysa runt och ta dagarna som dom kommer. Tack till Adde för ditt sällskap <3 Grymma dagar. Johanna, vi önskar att vi hade fått se dig mer!!! LA kommer alltid vara mitt Happy Place. Ska visa massa bilder därifrån i dagarna.

I morgon är det vardag igen, jag har en massa jobb att ta itu med, möte med min livscoach, jag ska till min nya barnmorska (mer om det sen) och ska jag på förlovningsmiddag för en tjej i laget, hennes kille friade till henne nu på breaket som alla grabbarna hade. Så roligt <3

Resan gick i alla fall bra och nu är jag tillbaka igen, fullproppad med bra energi och d-vitamin. Det är stor skillnad med 6 och 9 timmars tidsskillnad, 6 timmar är jag van vid att vara efter er men 9 det är svårt att jobba mot Sverige från kände jag. Alltid skönt att vara tillbaka hemma i alla fall, skönt att sova i sin säng och packa upp.

// We just got back to Buffalo, it’s snowing and it’s freezing, Im in my own little pregnancy world and almost forgot about how cold it is here, haven’t thought about it and walked off the plane in sandals haha. We just put on the fireplace, ordered home thai food and I just wrapped myself into a blanket. We are just about the american Bachelor and relax. The flight from LA was good, I slept most of the time. Little baby seamed to enjoy flying this time too, he was really calm in there.

We are so happy for the past days in LA, thanks to everyone involved. The trip was exactly what we wished for and Ill post a lot of pics from the past days tomorrow… <3 LA will always be my happy place.

Now Im ready for some routines, this is going to be a busy week and Im glad with just 6 hour time difference, LA is 9 hours and it makes it a lot harder to work with Sweden. Always good to be home tho, in your own bed and routines. Talk more tomorrow xo <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.