Har nu tagit beslutet över hur jag vill föda och är helt färdigpackad inför semester! // Now I know how I want to deliver and I’m also done packing, vacay hurray!

Idag har jag och J varit runt lite överallt. Ni vet hur jag har skrivit en del om förlossning, om att anlita en doula osv. Nu känner vi att vi har all information vi behöver och nu vet jag var jag vill föda och hur samt med vem. Jag lovar att berätta allt i ett inlägg om mina tankar.

Nu har jag städat i ordning här hemma och packat inför semester. Kan tala om att det är lite svårt att få ihop mina kjolar haha… blir nog en tofs och ett tight linne över för att hålla ihop det så får man bara köra en topp till. Kanske kan funka? Inte mycket passar i min garderob i midjan alltså. Men, om 9 dagar är jag 7 månader gravid så, det är ju som det ska vara! Älskar att vara gravid och se kroppen förändras.

Nu kommer J hem när som från sista hemmamatchen innan ledighet. Puss på er! <333 I morgon landar vi i solen. Cant wait!

// Ok so today me and J have been around digging in to how, where and with who I want to deliver I’ve been struggling with this but now I feel confident about what I want. I will tell you everything soon about my thoughts!

Now I’m done packing. I’m having a hard time finding clothes that fits haha, I might just do the hair band trick. I mean, I’m 7 months pregnant in 9 days so I shouldn’t be able to zip my skirts. I love being pregnant and see my belly grow! <3 Now I’m waiting for J to get home from their home game and then we need to sleep. See you in la! Xo

5 reaktioner på “Har nu tagit beslutet över hur jag vill föda och är helt färdigpackad inför semester! // Now I know how I want to deliver and I’m also done packing, vacay hurray!”

 • Elin skriver:

  Du är så vacker! Hoppas ni får en underbar semester!

 • Carolina skriver:

  Hur gick de förresten med tandregleringen?
  Är du färdig med skenorna?
  Hur har man gjort för att se till att du bibehåller de uppnådda resultatet? Skena på natten eller metaltråd bakom tänderna?
  Några negativa effekter av behandlingen?

  Kan du inte göra ett före och efter? 🙂

 • J skriver:

  Du la upp en bild på din inst där du har en blå långärmad träningströja på dig, vart är det ifrån?

 • Sara skriver:

  Hej!
  Jag är också gravid men bara i vecka 13, men jag känner mig ändå begränsad i min garderob! Jag har ingen mage att skylta med, men mina vanliga jeans trycker obehagligt över magen. Om jag fick önska så skulle mjukisbyxor vara drömmen, men det lämpar sig inte riktigt när man jobbar i kontorssammanhang. Det finns många snygga mjuka byxor i butikerna men jag tycker de är svåra att styla till vinterkängor. Kan inte du tipsa om olika gravid-outfits som passar i jobbsammanhang och under vintern i Sverige (gympaskor och ankellånga byxor är sjuktsnygg men inte så praktiskt med en decimeter snö!)? Skulle verkligen behöva lite inspiration!

 • Cecilia skriver:

  Jag tycker det är så bra att du kan ta semester även från bloggandet! Du står för sunda värderingar och visar att det är ok med semester, även för bloggare! Fler borde ta efter! Heja dig!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.