Foodora

I samarbete med Foodora. Är det inte sjukt hur lata vi människor är? Finns saker tillgängligt som underlättar för en i vardagen så använder man ju sig ofta av det.

Jag vet förut när man kunde hämta mat på restaurang för att ta med hem, det kändes ju supersmidigt. Men nu några år senare kan man ju också få det hemkört. Jag vet exakt när jag kom på mig själv att vara riktigt lat och utnyttja sådana här bekvämlighetslösningar. Det var när vi bodde i Jersey City och vi hade en thairestaurang 300 meter från oss, när det gick att beställa home delivery från dom utan extra kostnad föll jag dit. Och skämdes. Jag anser mig inte ens som en lat person men eftersom det var utan extra kostnad så blev det så tillgängligt. I Usa finns det så mycket liknande sådana här business, det är ett så sjukt bekvämt land att leva i när det kommer till att vilja få allt hemlevererat. I år körde jag ju home delivery på allt vårt julpynt med gran och allt, en dröm att slippa släpa på men hade alternativet inte ens funnits hade man aldrig ens saknat det, eller så var det de någon gjorde som sedan kom på den geniala idén att spinna vidare på det.

Nu finns det ju en massa sådana här tjänster runt om i världen, här i Usa har det varit vanligt ett tag men nu har ju många sådana är mat-appar kommit till storstäderna i Sverige. Foodora har jag använt mig flitigt av sedan det kom, supersmidiga leveranser och maten har alltid varit varm när den kommit.

Min nya grej har blivit att beställa libanesisk mat, jag fullkomligt älskar det. Alltså dessa goda spett ihop med halloumi, tabbouleh och goda röror. Typ det bästa jag vet och jag tycker det passar perfekt att beställa hem för det är inget jag är så bra på att laga, ännu…

Denna beställningen är från när jag var i Sverige senast. Satan vad gott det var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.