Babymoon

Igår bokade vi en liten babymoon. Har ni hört talas om det? Haha, det finns ord för allt numera. Sista resan utan bebis!

J är ledig 4 nätter nu i mitten på Januari så den 12-16 Januari åker vi till LA i 4 nätter, det ska bli så mysigt. Förra året åkte vi ingenstans på breaket, vi ville gärna försöka bli gravida inom samma år och då ska man hålla sig undan från att åka till platser som har zikavirus. Nu i år, som gravid har min doktor avrått mig från att åka till resemål som har zikavirus, vilket är dom ställena man ofta åker till om man inte vill åka så långt från Usa, typ Karibien och Mexiko. Även Florida är rätt nära för oss och dit har vi också blivit avrådda från att åka till.

Hur som helst, efter många om och men så bestämde vi oss för att åka till LA, vi vill bara komma iväg och se solen. Vår plan är att bara hänga runt, dricka goda juicer, äta gott, hajka, hänga i Malibu, nere i Venice och bara mysa med Sofia och Johanna. Nu kanske även vår vän Adam ansluter, vi hoppas det. Ska bli sjukt mysigt och det är sista veckan min försäkring täcker så vi får passa på.

Nästa år åker vi nog iväg med lillen, då kan vi ta någon plats där zika härjar för att vi kommer inte försöka oss på en till så snabbt…

// Yesterday we booked a little babymoon, we wanted to go somewhere warm and pretty close because J is only off for 4 days but the zika virus is pretty much everywhere close like Carribean, Mexiko and so on. My doc also told us not go to go Florida so we booked LA now, I have friends there so it will be a lot of fun. We just want to get away and see the sun, go hiking, drink juices, eat good food, go to Malibu and just hang out. Can’t wait! That’s the last week Im able to go on a flight with my insurance, week 28. After that I think I need to cover it myself. I wouldn’t wanna go somewhere after anyways.. Ok so last trip without a baby, so exciting. Next year we could prob go wherever because we are not planning on getting pregnant next year!! We’ll start with one haha. Xo

4 reaktioner på “Babymoon”

 • Maria skriver:

  Den info jag fått här i Sverige är att man som man kan bära zikaviruset upp till 2år, kan vara bra att tänka på även om ni vill vänta med nr2.

 • Ritta skriver:

  Hej fina Sanne! Har läkaren sagt något om zikavirus i New York? Finns det där? Eller är det kylan som håller det borta?Funderar på att åka dit nämligen men man får ingen info här i Sverige alls känner jag.

  • sannealexandra skriver:

   Hej 🙂 Du tänker New york city? Jag bor ju i NY State men har inte hört något alls här 🙂 Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.