Mix and match

Kavaj Mayla HÄR (ny!) Gravidjeans H&M HÄR, Linne, Klackar Nelly adlink HÄR, mobilskal Ideal of Sweden HÄR.

Ikväll mixmatchar jag leopardmönstrat med rutigt. Like it. Nu börjar det bli svårt att gräva runt efter något i garderoben, jag behöver längre linnen och toppar. Eftersom gravidjeans har ett sådant band i midjan vill jag gärna ha något över det som täcker så jag och jag inte så mycket som är så långt. Det ska bli ett mission i NYC nästa vecka! Mina vanliga jeans passar mig i benen men jag måste ha en tofs i midjan och det är samma där, det täcker man ju gärna…

Nu ska jag iväg på match. Xo!

// Tonight Im mix matching leo print and checked pattern. Now it really starts to be hard to get dressed, I need longer tops, my regular jeans only fits me in the legs right now and I need a hair tie in the waist which makes me wanna wear something longer.. same with my maternity jeans, they have this waist band that I want to hide. So, find long tops and tee’s is going to be my mission in NY next week. Xo!

Blazer Mayla HERE, Maternity jeans H&M HERE, Basic top Zara, Heels Nelly HERE, Iphone case Ideal Of sweden HERE.

1 reaktion på “Mix and match”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.