Igår i bilder // Yesterday in pics

Igår var jag på Barre, jag har bokat in 3 pass denna veckan och om jag mår som jag gör så kommer jag gå på alla. Jag tycker det är så himla skönt och känner mig fortfarande ganska stark! Det var en kvinna där som var i vecka 38, sådan kämpe. Hon mådde väldigt bra sa hon och hade haft turen att kunna träna igenom hela graviditeten, hon körde inte passet som vi andra riktigt men nästan (jag justerar ju också en del) utan hon kämpade på med det hon kunde. Tänk om jag får må så pass bra så att jag får ha turen att kunna röra på mig enda in i mål. Det hade varit grymt <3 Man önskar ju bara att alla kunde få må så pass bra i sina graviditeter att man kan leva ett ganska likt liv som innan. Tänker på alla som har krämpor, mår illa och knappt vill gå utanför dörren. Alla graviditeter är så olika och det går inte att jämföra. Jag är väldigt tacksam hittills, tackar den jag kan tacka för dessa månaderna.

// Yesterday I went to Barre, I’ve booked 3 classes this week and If I feel good I’ll go to all of them. I love doing barre! There was a girl there, she was 38 weeks pregnant and felt really good, I hope Im going to be ones of those, so far so good. I just wish everyone the same pregnancy, I feel so bad for everyone who literally almost can’t get out of the house. It’s just so not fair. Well, it’s all worth it in the end anyways..

Min lärare är också gravid med sitt andra barn, det är så roligt att snicksnacka lite med henne innan och efter varje pass, vi har en vecka emellan oss bara så det är så roligt att gå dit. Här nedan plockade jag upp J på arenan, vi stack och åt lunch på Chipotle och sedan åkte vi hem och laddade för Bonde Söker Fru finalen, som många av er har frågat så är det min nära vän Caroline som vann sin Joachim och dom är sååå fina tillsammans. Som gjorda för varandra! <3

// My teacher is also pregnant with her second baby. It’s so much fun to go there and chat with her, compare our bellies and just talk about babies haha.

Igår eftermiddag var det som sagt dags för ”Family Skate” jag har inga skridskor så jag och många andra fruar skippade att åka skridskor igår och tänkte göra det i NY istället dagen innan Winter Classic matchen, då har vi också en family skate.

// After barre and lunch and then we went to our family skate. We didn’t skate yesterday but we’ll skate the day before the winter classic game in NY instead.

När man väntar barn så blir man ju så ivrig! Jag och J kan inte vänta tills lille F kan få skejta med oss (eller pappa)

// When you’re baking a little baby you get so excited, I just want him to be out now so he can come with us to to these things!

Det fanns både mat, hoppborg och tomte för barnen och så en massa godis, kakor, munkar, varm choklad, kaffe.. Ja you name it. Här var jag och J och norpade!

// They had so much food, cookies, hot chocolate, coffee, donuts you name it..

Hade jag fått gissa på ett ställe på hela arenan igår att hitta J på hade det varit bland munkarna, 100 %! Kan svära på att han provade alla.

// If I had to guess one spot I would find J at would be where the donuts are.. haha. Im sure he tried one of each.

Igår fick jag se omklädningsrummet och mycket annat, jag fick en guidad tur av karln kan man säga!

// I got a little tour at the arena, J showed me around.. I haven’t really seen that much from it before.

Sedan åkte vi och köpte middag, jag var sjukligt sugen på en carbonara med massa knaprig bacon, ägg, svartpeppar och parmesan. Jag fick min vilja igenom. Sedan tittade vi på Tomten är far till alla barnen och lade oss i sängen strax efter 21, vi båda var HELT slut, J trodde vi hade fått i oss sömnmedel typ, på den nivån var det haha…

// Then we went to buy dinner. I really wanted pasta carbonara and J agreed on that. It’s just so delicious with egg, a lot of black pepper and parmesan.

Somnade i sängen framför Vänner, det har verkligen varit J’s rutin som nu blivit min. Det är lite fint hur man kan ta efter varandras rutiner, jag somnade aldrig framför något förut.

// Felt a sleep while watching Friends, it’s J’s routine to watch Friends everything and now it has become my night routine too.

6 reaktioner på “Igår i bilder // Yesterday in pics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.