Jag har påbörjat en 6 månaders självutvecklingsresa med hjälp av en holistisk coach!

Ja, precis som rubriken lyder så har jag nu signat upp mig på ett 6-månaders livscoaching program som jag tror kan vara väldigt intressant och självutvecklande. Jag är en person som ständigt vill utvecklas och bli den bästa versionen av mig själv och idag hade jag mitt första skypemöte med Filippa Salomonsson och jag bestämde mig efter det att köra det 6-månaders program som hon och hennes man erbjuder. Detta är INTE ett samarbete eller sponsrat inlägg. Jag lägger alla mina inlägg rörande ämnet i kategorin ”Min resa”

Så vad är detta för program? Här kommer information från deras hemsida;

Raw Clarity’s Privat Coaching Program

Under coaching programmet med Filippa Svensson eller Jimmy Tjärnlund blir du guidad till att släppa blockeringar och börja leva mer av din sanning. Varje människa har ett syfte och är en mästare på något. Frågan är vem är du och vad kom du till till jordan för att göra? Lära känna dig själv under ett 6 månaders coaching program. Detta är ingen quick-fix utan ett nytt medvetet sätt att leva – för resten av ditt liv. När du väl har klivit igenom denna dörren, kan det bli svårt att gå tillbaka. Och det är en bra sak!

Kom ihåg att detta är din resa, det är bara du som kan göra jobbet. Filippa & Jimmy vägleder dig framåt till att bli den bästa versionen av dig själv. De påminner dig om din förmåga, gåvor och kraft.

Varje program är individuellt och formas efter kund.

Möjliga områden för coaching och vägledning: relationer, business, karriär, mat, träning, tankar och känslor.

Exempel:

  • Öppna dörren till din inre resa och spiritualitet
  • Identifiera och släpp blockeringar & rädslor
  • Älska dig själv och ditt liv ännu mer
  • Acceptera sitt syfte och anledning du är här
  • Manifestera mål och drömmar
  • Rensa negativa tankemönster och börja använda attraktionslagen
  • Lär dig känna och hantera din känslor
  • Hitta balans med din kropp och mat

Så, hur kommer det sig att jag vill göra detta? Det finns egentligen ingen speciell anledning till att jag vill göra detta precis just nu. Det är mer det att mina och Filippas vägar har korsats ett par gånger nu och jag har under flera år tyckt att det här med självutveckling är väldigt spännande, jag har haft mailkontakt med Filippa tidigare då jag själv velat utbilda mig till hälsocoach men känner att jag innan dess har lite mer att lära om mig själv, jag känner att hon skulle kunna få vara min coach under en tid innan jag vågar mig på en utbildning framöver.

Jag har länge vetat vem Filippa har varit, jag brukar dras till personer som själva gillar och skriver mycket om energier, självutveckling, att vara sann mot sig själv, att våga titta inåt, träning och hälsa och för drygt ett halvår sedan när jag såg i Filippas blogg att hon hade gått en hälsocoachutbildning på distans från NY så mailade jag henne och vi fick lite kontakt. Jag bestämde mig för att eventuellt utbilda mig i framtiden istället då jag hade så mycket med jobb och bröllop. När J och hans bästa kompis satt på Saturnus, ett café i Stockholm så började dom prata av en slump. Filippa och hennes man var där och J och hans kompis satt i över en och en halv timme och pratade om allt mellan himmel och jord, J hade då sagt till Filippa att ”Min fru är väldigt mottaglig till det du pratar om, att tro på energier och universum osv” och då hade Filippa kopplat att det var jag. När jag sedan skulle slå mig ner hos Therese min frisör satt Filippas man bredvid mig, vilket jag var helt ovetandes om tills hon kom in och skulle säga hej till honom. Vi insåg då att våra vägar hade korsats mer än en gång och såg det som något slags ”sign” Nu nyligen frågade hon mig om jag skulle vara sugen på att prova ett session med henne så det var det vi gjorde idag.

Jag tycker den här inre resan ska bli superkul och intressant och ser fram emot att köra med Filippa två gånger i månaden. När vi kommer till Sverige kommer vi att ses på våra möten istället för att skypa men så länge får det duga med skype. Jag har inte något särskilt jag känner att jag behöver prata om sådär utan har bara i flera år varit sugen på att göra något liknande och Filippa tyckte själv att det kändes som att jag hade väldigt nära till att hitta mig själv och dom redskap till att vara ännu mer sann mot mig själv, rensa ur gammalt groll och lita ännu mer på mig själv och mina superkrafter. Man har alltid sidor man kan utveckla hos sig själv och ta kontroll över!

Låter kanske för många av er väldigt flummigt men det är okej, jag tror stenhårt på det här och är så peppad på att sätta igång. Vi har vårt andra möte redan nästa vecka och jag ser fram emot det!

2 reaktioner på “Jag har påbörjat en 6 månaders självutvecklingsresa med hjälp av en holistisk coach!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.