2nd day

Här om dagen var jag hos fina Tess på Day’s presskontor. Jag hoppade i den här ljuvliga klänningen från 2nd Day, hur fin?

Ni hittar den HÄR.

// The other day I went for a coffee with Tess who works at Day. I love spending time there. I jumped in this beautifu dress, isn’t lovely? Get it HERE.


6 reaktioner på “2nd day”

 • Angelica skriver:

  Åh så fin den var på dig! Kul att ses en sväng!

  kram

 • Therese skriver:

  vilken fin klänning!

 • Anna skriver:

  Så fin ?? kan du inte tipsa lite om jul outfits:)) vad ska du ha på dig på jul?

 • beeee skriver:

  Hej
  Kan du ej tipsa om fina kappor!!!!!! Ps. DU äger

 • Cecilia skriver:

  Hej bästa du!
  Jag har en fråga som jag väldigt gärna skulle vilja bolla med dig.
  Vi verkar leva ganska lika liv, och då menar jag bara utifrån att vi båda resor väldigt mkt tillsammans med våra män, driver eget företag, och vad jag förstått utifrån din blogg har ganska lik och hög energinivå, vana vid att klara av det mesta själv och backar inte för nåt.
  Jag precis som du gifte mig i somras och är nu gravid i vecka 14 jag är också väldigt smal, 164cm lång, typ 47kg innan graviditeten, tränar ofta och är van vid att ha en stark kropp som kan göra i stort sett allt.
  Min fråga är egentligen om du blir påverkad av att ”man ska ta det så himla försiktigt” snacket när man är gravid och att man inte ska träna mage och helst inte ”hoppa” pga av rörliga höfter och gud vet vad. ”tänk om det händer något” osv. Jag försöker att inte bli påverkad men blir det ändå vilket gör mig irriterad på mig själv. Jag har en skidresa till Japan inplanerad under min gravid vecka 19, och börjar nu bli nojjig för att det är dumt. Hur har du tränat under din graviditet fram till vecka 21? Exakt som vanligt, dvs innan graviditeten eller har du undvikit vissa typer av muskler/ träningsformer? Jag antar att jag bara skulle vilja bolla detta med någon som verkar komma ifrån ganska lika förutsättningar och höra hur du gjort.. de jag känner som är eller varit gravida har en helt annat kroppstyp / mindre intresse för träning och det går inte riktigt att jämföra..
  Skulle bli så glad för din erfarenhet. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.