Stockholm!! Babyshower överraskning, systers födelsedag, hektiskt schema och julkänslor

Så förlåt mig för att jag inte uppdaterat. Jag har inte suttit still en enda gång vid datorn. Just nu har jag typ 10 minuter på mig innan jag ska smita till By Malinas presskontor och testa lite kläder, vi får se vad som passar. Därefter fortsätter denna onsdag i ett hektiskt schema… <3 Men det är roligt och Stockholm är så vackert nu i juletid. Well, låt mig bara tala om något helt galet för er som missat det.

Jag kom fram i måndags efter en skön och smidig resa. Gick hem och sov ett par timmar, min syster kom hem med lunch till oss, pratade ikapp lite och klockan 17.30 skulle jag fika med mina vänner Simone, Hanna och Carro på Saturnus, om jag hade laddat upp en stor jäkla bulle på det här cafét! I sista sekunden ändrade en av tjejerna och talade om att vi borde ses på Grodan istället. Jag var lite sur över min bulle men insåg att jag bara ville träffa tjejerna och catcha upp. Vi slog oss ner på Grodan, drack kaffe och pratade om allt vi missat att ta igen med varandra. Vid sju så frågade Simone om vi kunde följa med henne till Brillo och hälsa på hennes kille ”Ja visst sa vi alla” Simone visste redan innan att jag skulle säga säga ja trots att jag var lite stressad då jag hade bestämt att äta middag med min syster och Bea, en annan kompis så jag ringde Linn min syster utanför Brillo och talade om att jag bara skulle säga hej och komma hem efter det efteråt, hon talade om att det var lugnt för hon hade just tränat klart så att det bara var att komma hem. Vi klev in på Brillo, tjejerna hade tänkt att dom ville att jag skulle gå längst fram men jag gick längst bak och babblade som en tok  haha. Jag gick där bak och surrade och tänkte på annat och när vi klev in i ett rum längst bak på Brillo stod massor av mina tjejkompisar där i ett rum med ballonger och jag fattade INGENTING. Jag var så chockad så att det var helt sjukt, jag var överraskad på min möhippa men då visste jag att det var någonting som kunde ske framöver men när jag klev in här då förstod jag absolut inte någonting. Hanna sa något om ”Nu får du din babyshower” typ och jag tittade runt mig och trodde mer att alla hade överraskat mig för att jag var hemma och för att jag skulle få träffa alla men när jag tittade runt mig så såg jag att det var pyntat med ballonger i F och att det var blåa dekorationer på bordet och såg snabbt att det var in BABY SHOWER! Haha.

Jag kan tala om att jag hade absolut inte räknat med en babyshower på något vis så det här var HELT sjukt och jag var såååå glad att få träffa alla tjejerna. Kan inte förstå att dom planerat detta <3 Jag känner att det måste räcka kring mig nu, möhippa, bröllop, baby shower, nu måste det ta slut. Jag har fått för mycket uppmärksamhet på senaste tiden! Men åh så fint gjort och gud vad jag blev glad. Jag grät faktiskt en liten skvätt när jag öppnade paket för att allting blev faktiskt lite verkligare när jag fick träffa så många av mina vänner. Nu förstår jag nog att vi ska ha en liten kille i April.

Världens största tack. Kan inte tacka nog för detta och för alla fina presenter. Hjälp! Jag var så uppe i varv så jag kunde inte somna förrän 02.00 efter den här kvällen och när jag vaknade så var måndagen helt suddig för mig. Snacka om en glad överraskning att komma hem till! <3 Lille F är redan så poppis!!

Nu sedan dess har jag jobbat och träffat vänner, fullt schema skulle man kunna säga. Nu i morse var jag på frukost med Lin och nu ska jag som sagt springa till By Malina sedan ska jag på lunch och därefter ett Youtubeseminarium och sedan ska jag hem till Josefson familjen och få träffa svärföräldrar, J’s bröder, min ena svägerska (andra är bortrest) och J’s brorsöner. Nu ska jag snabbt slå in lite paket tills jag ska iväg ikväll. I morgon eftermiddag åker jag till Eskilstuna och tänkte pusta ut och kramas med familjen <3

Vi hörs senare. Ville tala om att jag lever och att jag är glad över att krama om alla hemma!

Här var jag SÅ ovetandes. Simone undrade om jag inte tyckte det var konstigt att tjejerna inte ville ses längre eftersom vi inte setts på länge men jag tänkte verkligen inte på det..? Haha. Snacka om bra på att luras!!! HUR höll ni er här Hanna, Simone och Carro?! Och ja för alla er som frågar, det är min vän Caroline som är med i Bonde Söker fru <3 bäst är hon!

Titta så fint dom gjort!!!!!! <3

<3<3<3 Så mycket kärlek här!!! Tror Frallan i magen kände av hur glad hans mamma var.

Igår plåtade jag inför min kommande webshop och så smet jag därifrån och överraskade min syster på födelsedagslunch. Grattis älskade lillasyster på 24-årsdagen!!!! <333


Här var en snabb frulle och catch up i morse.

Och nu ska jag ta itu med detta. Puss!

2 reaktioner på “Stockholm!! Babyshower överraskning, systers födelsedag, hektiskt schema och julkänslor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.