GRAVIDSTATUS VECKA 21 (min hittills tröttaste vecka!)

Min gravidstatus vecka 21 (20+6) Nu har 52,5 % av graviditeten passerat. 

Mående:  Denna veckan har faktiskt hittills sedan jag blivit gravid varit den ”värsta” och då har den inte varit dålig men jag har varit lite ovanligt trött. Jag hade ju också en dag där då jag skrev om vilken fantastiskt hormonell dag det var med tårar från ingenstans haha. Annars har den varit bra! Men annars en mysig vecka, nu börjar vi räkna ner veckorna istället för upp och lillen spakar och håller på mest hela tiden så det är så himla gosigt att känna honom <3

Såhär har jag pausat lite då och då.

Cravings: Knäckemackor!! Haha. Har ni ätit dessa? Jag äter 6 sådana med smör lite då och då, slinker ner så fort jag är sugen. Sjukt gott ska jag tala om. J tittar alltid på mig och ser frågande ut över hur många jag lyckats klämma i mig så brukar han få gissa haha…

Vikt och kropp: Här står jag nog ungefär kvar, 4 kg +! Känner mig fortfarande ganska stark dom dagar jag är pigg och mår bra. Armhävningarna känns lite tyngre dock med 4 kg extra!

Hormoner:
 Jag har inte haft några jobbiga besvär mer än den där dagen då jag hade lyssnat på podcasts om förlossningar och kände mig allmänt ledsen. Nu har dock några myshormoner dykt upp inför julen, vi julpyntade igår och jag såg framför mig hur vi från och med nästa jul har kids med på jul, vilken lycka!

Övrigt: Magen växer på och lille F sparkas så hårt så nu har dom flesta tjejerna i laget fått känna utan på magen hur han härjar. Dom tyckte det var helt sjukt. Han är nu ca 25 cm så han är ju rätt stor, förstår inte riktigt var han gömmer sig den lille? Jag har nu börjat prata lite med honom, jag tycker det är mysigt. Idag ska jag flyga till Sverige så nu kommer jag verkligen inte känna mig ensam när jag reser, han kommer nog vara aktiv när jag ska sitta still så länge.

Jag har ju också invigt mina gravidjeans, vissa av tjejerna i laget skrattade lite för att dom inte tyckte jag kanske behövde dom men mina egna klämmer och dessa är SÅ sköna för lilla magen så jag kommer nog inte ta på mig något annat än dessa eller leggings innan han kommer i vår haha.

Såhär ser magen ut utan byxor. Så än är den inte så putig men jag ser den allt mer och jag ser typ precis var han ligger, igår kväll låg han till höger och magen var större på den sidan där han låg! Såg så konstigt ut.

2 reaktioner på “GRAVIDSTATUS VECKA 21 (min hittills tröttaste vecka!)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.