Mina första gravidjeans och jag jinxade nog graviditeten igår.. // My first pregnancy jeans and I guess I jinxed my pregnancy yesterady..

Igår inhandlade jag faktiskt mina första gravidjeans. Jag beställde ett par för ett par veckor sedan från Paige, dom var alldeles för stora trots att jag tog min ”normala” storlek. Denna gången gick jag förbi H&M och jag och J smet in så slog han sig ner på en stol medan jag provade tre par, är det inte konstigt hur samma jeans men i olika färg kan upplevas så olika på?

Jag bestämde mig för dom grå, H&M har flera olika färger i samma modell. Jag bär ju nästan alltid grå jeans så det kändes oavsett vad mest ”jag” Jag köpte min vanliga storlek men det var så oförklarligt skönt att ha det mysiga midjebandet runt magen, vilket utrymme och vad skönt det är för magen, helt fantastiskt. Jag kommer inte vilja bära något annat! Jag tycker att det var en fin fit på dom också, jag har upplevt att andra jag provat är så stora i övrigt i benen, typ vid knäna men dessa var slimade på benen vilket jag gillar. Gravidjeans är ju lite annorlunda på så sätt att dom är så låga så att du bör bära något längre till men jag har mest köpt tröjor som är lite längre just nu så det funkar fint. När jag kortare tröjor kör jag leggings med hög midja oavsett! Så, här nedan är dom. Ni ska få se dom på, sjukt fina faktiskt, jag blev glad! Dom är lite stora i midjan eller det där svarta midjebandet sitter inte så tight ännu – det kommer! <3

PS. Jag jinxade min graviditet igår. Nej då, inte riktigt men idag är jag så himla trött. Jag avbokade min träning och så har jag lagt mig på soffan med en filt, datorn på magen (eller lite nedanför, får för mig att lillen störs annars av typ strålningen, samma m min mobil) och lyssnar på podcasten ”Vattnet går” och olika förlossningsberättelser och känner lillen TOK-SPARKA mig i magen, herregud vad han lever rövare där i och så krampar det lite, satan vad det sker saker i kroppen just nu. Jag ska fortsätta ligga och vara gravid idag, föreslå en bio idag igen till J och bara mysa. Det är en sådan dag idag och jag har aldrig någon riktig helg så jag känner att det får bli lite lördag idag, lite jobb men mest vila och mysa. Jag har för övrigt snöat in mig på att ha en doula vid förlossningen just nu – någon som har erfarenhet av det? Jag lyssande på Cecilia Blankens avsnitt i ”Vattnet går” och jag tyckte det var väldigt inspirerande. Särskilt för mig som också ska föda i Usa. Lyssna HÄR. 

// Yesterday I bought my first pregnancy jeans. I bought one from Paige that was way to big, I got my regular size but they didn’t fit me. Yesterday when me and J passed H&M we went in and while I tried on some different jeans, same style but different colors he was waiting on me and I decided to go for the grey ones, I usually wear grey jeans so it felt very ”me” Isn’t it weird though how different jeans can be because of the color? Well it was such an amazing feeling to wear pregnancy jeans, the belly band is just so comfortable and Im not going to wanna wear something else. Absolutely loved it!! They are still a little big on the belly but Ill grow into them. You find them below, great tips!!

PS. I jinxed it yesterday, I told you about my amazing pregnancy. Today Im just SO tired, I cancelled my barre class and Im laying down on the couch right now listening to swedish podcasts about giving birth, Im planning on staying here all day pretty much. So tired. I barely never have a day off from work so I feel that this is a saturday today, I’ve got some work done but now Im just gonna rest all day, might go see another movie, we went to one yesterday, the perfect date when you’re pregnant. Haha! Now Im gonna keep listening to podcast and google doulas, I might want to have a doula while I deliver the baby, do you have any experience with doulas? Xo

Maternity jeans HERE, Grey knitwear HERE, White top HERE

3 reaktioner på “Mina första gravidjeans och jag jinxade nog graviditeten igår.. // My first pregnancy jeans and I guess I jinxed my pregnancy yesterady..”

  • Anno skriver:

    Kan tipsa dig om att se ”the business of being born” eftersom du ska föda i US 🙂

  • Kejtis skriver:

    Förutom Vattnet går kan jag tipsa om Gudrun Abascal’s bok Att föda (alla hennes böcker är bra men gillade Att föda bäst – Den är väldigt informativ). Jag var med som partner vid min systers förlossning och ur partner-perspektiv var det super att vara två på den fronten! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.