Vardagströjor // Basic knitwear

Vardagströjor är min nya melodi och i princip det enda jag shoppar just nu och har tänkt att fortsätta med det efter graviditeten också! Det är ju så bra att ha, funkar ju till allt. Jag brukar vara dålig på basplagg men har under det senaste året blivit så mycket bättre och det blir så mycket enklare att klä sig. I lördags åkte jag och våra gäster vi haft här över helgen till en outlet i Toronto och mitt bästa köp förutom alla julklappar var denna cashmeretröjan nedan. Visst är den fin? Jag tycker att rea är till för att investera i basplagg, det är ju alltid mest användbart och alla sådana galna köp man gör på rea brukar oftast damma i garderoben för mig.

Denna köpte jag från Saks fifth avenue’s egna märke.

Idag, måndag, kör Gina Tricot Cyber Monday som många andra shoppar. Här nedan kommer lite fina basic tröjor. Adlinks hittar ni nedan!


Beige tröja HÄR, Grå tröja omlott HÄR, Grå tröja mitten HÄR, Vit tröja HÄR, Mörkgrå tröja HÄR.

2 reaktioner på “Vardagströjor // Basic knitwear”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.