Klar med jobb och redo för match!! // Done with work and ready for tonights game!

Känslan när allt man skulle göra är gjort. Ah!! Jag älskar att få saker gjorda. Nu är lägenheten städad, ja förutom allt jag rivit fram pga samarbeten som skulle in men annars så, den är grovststädat och sköljmedlet från tvättstugan som gått varm har spridit sig i hela lägenheten. Älskar doften av nytvättat. Jag dras alltid till parfymer som doftar lite som tvättmedel haha.

Nu ska jag faktiskt pallra mig till matchen, när J har varit skadad så har jag kollat mest hemifrån när det varit hemmamatcher men nu är han tillbaka till spel, så skönt för honom så nu ska jag dit och supporta!! Allt jobb är gjort och min uber är bokad, så skönt. Så redo för gäster i morgon! Puss på er.

Idag åkte förövrigt mina baggyjeans på, mina vanliga börjar bli tighta i midjan nu vill jag lova… Jag bar ett par vanliga, tighta men lillen ligger precis under naveln och jag känner honom så väl så det kändes taskigt att dra på sig ett par tighta byxor och ge honom ännu mindre space haha. Tröja från SoftGoat, länk HÄR, så mysig.

// Ok so this feeling, when everything you had to do is DONE. Yay! So happy and so ready for our guests to come visit tomorrow. Now I gotta run to my uber, I haven’t been to a game in a long time since J has been injured but hes back tonight so Im gonna go and support him… In my baggy jeans, I can’t fit in anything else anymore haha, my regular jeans are getting SO tight and it feels mean to make the room even smaller for the ”little” one haha. Sweater HERE. Ok, need to run. Xo

2 reaktioner på “Klar med jobb och redo för match!! // Done with work and ready for tonights game!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.