Onsdag morgon. Varför är min syster fortfarande kvar i Usa? // Wednesday morning, why am my sister still here?

God morgon från Buffan. Här nedan ser ni min frukost i morse. Äggröra, spenat, gravidtablett, omega 3, kaffe och en mandarin.

Linn är alltså kvar, hur kommer det sig undrar ni? Hon skulle ju hem igår, tisdag, men när vi kom ner till bilen igår och vi stod med all hennes packning tittar hon på mig och J och säger ”Är det den 1a November idag?” Vi kikade direkt ner på våra telefoner och bekräftade att nej, det är inte 1a November, det är i morgon. Efter ett gapskratt åkte vi upp i lägenheten igen och planerade kvällen haha! Vi åkte och tog en acaibowl, åkte och köpte en våg (jag vill så gärna äga en nu) och sedan lagade en god middag på kvällen och bara hade det mysigt sista kvällen, som nu blev den sista. Det roliga är att Linn hade dygnat och var så redo att sticka mentalt, hon är lite flygrädd också så att hon hade så mycket adrenalin i kroppen när hon skulle åka. Men det löste lite kvällsfika, en kopp thé och en brasa. Jag väckte henne nämligen nu i morse vid 09.00 så nu är hon nog redo för avfärd! Något vi alltid kommer minnas. Jag har gjort likadana saker tidigare, så det kanske är lite typiskt oss…

// My breakfast this morning. Scrambled eggs, spinach, mandarin, coffee and my pregnancy pills. So, let’s clear this out. Why is my sister still here? Simple as it is, her flight is on Nov 1st and yesterday was October 31st. Haha. When we were just about to pack all of her stuff in to the car she asked me and J ”Is it Nov 1st today?” We looked down on our phones and started laughing so much. So, we had another great night at home <3 Today is her moving day!

 

Nu ska jag dra ett jobbrace, bränna av mailen och skicka över material till Playmakers och klockan 12 ska jag och träna Barre. Längtar! Min vardagsmotion på senaste har ju varit sådär… När jag tittar på min stegräknare på telefonen så skäms jag, det har bara varit så regnigt och blåsigt och jag har inte pallrat mig ut på promenad alls. Detta är verkligen en stad man kör i överallt, överväger att ställa ett löpband framför tvn i vardagsrummet! Jag pratade med en av fruarna till en kille i laget här om dagen, hon har bott i LA senaste 7 åren då han spelat där. Hon kände precis likadant som jag, hon gick typ 22 000 steg i LA varje dag och var så hälsosam, här jämförde vi våra stegräknare i söndags på Halloweenfesten och vi båda hade gått typ 500 steg. Aj aj.. Ska nog se över det. Snöra på mig sneakers och pallra mig ut idag. Vad är det jag kommer säger till mina kids sen? Det finns inget dåligt väder…..

Ikväll är första kvällen jag och J spenderar själva på väldigt länge. Så mysigt, vi hade ju vår honeymoon där vi spenderade dygnet runt med varandra men nu var det faktiskt ett tag sedan vi hade en kväll bara vi. Ser fram emot det <3

// Now Im about to clear my inbox and send some files over to the new Playmakers season. At 12 Im going to do Barre and I can’t wait. I’ve not been good at my like cardio, I need to move more! Me and a girl on the team compared our daily steps lately and we have both been so bad, like 500 steps a day. She used to live in LA and walked like 22 000 steps a day. I need to do something about this haha! It has just been so bad weather.. I might have to put on my rain coat today and just do it. No excuses..

Tonight is the first night in a long time it’s just me and J. So cozy!! I look forward to it <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.