Barrepass, ny stickad mysig tröja och Playmakerspremiär // Barre class, cozy new sweater and season premiere of Playmakers

Då var det måndag igen. Våra vänner skulle ju med planet hem igår men alla plan till NY var inställda pga storm (i NY)  så dom kom tillbaka till oss igår kväll, så mysigt tycker vi. Lille Denver ränner runt och busar och sprider kärlek och vi alla andra sitter och grottar ner oss i jobb framför datorerna.

J är ledig så vi tänkte åka till Wallden Galleria för en lunch och jag tänkte köpa en present till min kära mor som hjälpt till att skicka ut Tack-kort från vårt bröllop. Det du, mamma!

Ikväll åker våra vänner till NY igen och Linn, min lillasyster lämnar oss i morgon. J är fortfarande skadad så jag kommer nog att få lite ensamtid med honom nu i veckan. Vi har bestämt att vi ska veckla ut vår bäddsoffa i vardagsrummet och sova där en natt framför brasan. Så mysigt! Ser fram emot att umgås med J lite, jag önskar såklart att han inte vore skadad men det enda positiva är såklart att jag får ha honom hemma hos mig <3

Idag går vi förövrigt in i vecka 17 och det känns härligt, 3 veckor kvar till halvvägs haha (nähä?) Alla små mål vi kan bygga upp gör det ännu lite roligare och får tiden att gå lite fortare. Och hur kickar man igång gravidvecka 17 på bästa sätt? Jo med ett barrepass, en varm dusch och sedan hoppa i min nya stickade tröja från Mayla, länk HÄR. Ikväll blir det ett jobbrace som heter duga, det är mycket på g nu. Ska skicka in en massa material till Playmakers, visste ni förresten att premiären är 27e November? Det blir kul!

// Monday again and our friends that were suppose to fly back to NY yesterday had to come back because all the flights where cancelled to NY. We love it though, we got some more time together! Little Denver is running around spreading love and we are all working by our computers.

J has a day off today so we are about to go to Wallden Galleria soon for some lunch and I want to buy a gift for my mom because she helped is with some wedding stuff, she sent out all of our Thank you card to all of our wedding guests. Tonight at 6 our friends are leaving and tomorrow my sister is going back to Sweden! It will be empty. J is still injured so the only positive thing with that is that I get some time to spend with him at home <3 Today we are also getting in to week 17 of my pregnancy, how do you celebrate that? With a barre pass, a hot shower and then with a new sweater from Mayla. Link HERE. Love it! Oh btw, the season premiere of Playmakers is on the 27th of Nov! Yay!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.