Q&A ON MY YOUTUBE CHANNEL PART I

22 reaktioner på “Q&A ON MY YOUTUBE CHANNEL PART I”

 • Lotta skriver:

  You seem like such a positive and warm person! I enjoy following you on social media. Wishing all the best to you, J and the little boy 🙂

 • Ida skriver:

  Vad hände med din smink tutorial??? Vill se den

 • Patricia skriver:

  Hej Sanne! Vill först och främst gratulera till er kommande pojke! Jag är i gravid i veckan 22 och ska också ha en pojke 🙂 Ska bli jättekul att följa din graviditet. Har du funderat på att vara med i Gravid vecka för vecka? Hade varit kul att följa dig där med:) Eller om du kanske har en egen liten gravidkategori på din kanal.
  Kram och ha det så bra!

 • ellen skriver:

  Vad hände med den andra frågestunden du hade för drygt en månad sen?

 • Alexandra skriver:

  Fina Sanne, stor grattis till er pojk!
  Du skriver att du har så liten mage, men du, oroa dig inte, magen kommer, tids nog. Jag fick en pojk förra våren och jag hade mina vanliga jeans fram till vecka 22. Jag berättade bara för de absolut närmsta fram till dess. Jag har egen häst och tävlar i hoppning och bestämde mig för att starta min sista hopptävling i just vecka 22 och då passade fortfarande ridbyxor, kavaj och allting. Andra i stallet hade inte anat någonting och sedan gick det ganska fort när magen började växa. Så den kommer, ta det lugnt 😉

  Sedan skrev du att ”jag som är så tjejig ska bli grabb-morsa” och jag började skratta, för jag kände precis likadant (fast vi visste inte könet innan utan det kom som en liten chock på förlossningen) men det är jättekul med en pojk och det kommer gå sååå bra 🙂 All lycka till er 🙂
  KRAM

 • Clara skriver:

  Taack för ditt svar Sanne! 🙂

 • Effie skriver:

  Awww I follow you on social media always thinking you are so beautiful but never heard you speak before! You sound so cool and positive, it makes me feel good 🙂 I am also pregnant soon 10 weeks and so anxious I just want everything to be ok but I guess we are all the same xx

  • sannealexandra skriver:

   Ah thanks honey!! I know how it is.. try to hang out with people that you love and do things you love! Im sure you’ll have a beautiful little baby! xo

 • Matilda skriver:

  Jag väntar också en liten kille som kommer i februari! Jag hade också en liten mage, eller har det fortfarande nu i vecka 25. Detta gjorde dock att jag kände bebis jättetidigt så jag tror absolut att det är bebis du känt. Jag kunde känna tydliga små sparkar i vecka 17 om jag låg raklång för magen blev så spänd ? ett litet tips bara!

 • Julia skriver:

  Please add english subs 🙁

 • Rebecka skriver:

  Åååå, vad mysigt att se denna video, har längtat! Perfekt att se mitt i tentaplugg.

 • cissi skriver:

  Älskar videon, så kul att höra! All lycka till er! Jag väntar mitt andra barn precis en vecka innan dig så tycker det är lite extra kul att följa din graviditet också, har läst din blogg i många år nu. 🙂 Kram! Ps. Bugaboo Buffalo är såå bra vagn, vi har haft våran nu i två år snart och är supernöjda fortfarande.

 • Linda skriver:

  FINA SANNE!!!! Du strålar och känns så trygg o varm. HEJA MAMMA SANNE!!! Xo

 • Jasmin skriver:

  Hej hej. Vi väntar också vår första pojke nu och jag såg att du hade köpt jättefina kläder till honom. Bland annat Ralph Lauren. Jag undrar om man kan hitta dessa fina grejerna! 🙂 kram

 • Filippa skriver:

  Hej
  jag har en viktig fråga. Hur hanterar du att leva i en relation där din man är borta mycket? tycker du att det är viktigt att prata om tillit och det faktum att man blir ensam mycket? jag lever också i en sån relation, och har ibland svårt med saknaden och faktiskt ibland tilliten även fast jag vet att vi älskar varandra. Ser du liksom att du måste tävla med hockey, eller hur tänker du?

  kram och grattis

 • Opeg skriver:

  Hej, du verkar så härlig!
  Men kan inte nästa Q&A va i skift?
  Tycker inte alls videoformat passar för Q&A blir lite segt. Men gärna andra vloggar.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.