Måndagstankar, baby bump & Max mara coat // Monday thoughts baby bump & Max mara coat

Jaha då var vi inne i vecka 16, årsveckorna för mig är som bortblåsa haha. Jag är helt inne i gravditetsveckor! Såhär är status på min mage idag, inte särskilt synlig…. Den jobbar som sjutton på nätterna nu så jag tror att den håller på att göra plats. Nu är bebisen ändå ca 14 cm lång och min livmodern har också växt på sig så det ligger där i och gottar sig och gömmer sig.

Idag är det i alla fall måndag och det är superskönt att vi går in i nya graviditetsveckor på just måndagar, så praktiskt. J pussade mig hejdå tidigt i morse och jag sitter nu och fixar med en massa jobb jag måste få gjort innan jag ska sticka iväg, Nadine, hon är som hockeylagets ”mamma” och tar hand om oss fruar exemplariskt. Idag har hon bjudit in oss till något event med brunch och shopping, jag är inte direkt ute efter att shoppa men tänkte åka dit och hänga lite med dom andra fruarna. Efter det kommer J och plockar upp mig och så ska vi på en vanlig rutinkontroll hos barnmorskan. Jag är alltså inte hemma förrän i eftermiddag igen så jag behöver få det mesta gjort nu.

En rolig sak? Sedan jag gick ut med att vi är gravida har min bloggstatistik ökat med 227 %!!! Förstå så roligt. Välkomna alla, jag är superglad att ni hittat hit!!! <3

// Alright so getting into week 16, Im all about pregnancy weeks now and can’t think of the weeks of the year anymore. Ok so still no real babybump, waiting and waiting. I can feel that my belly is working a lot at night time, things are happening in there and I think it’s stretching for what to come, making room. I don’t know it’s just a feeling.

Today it’s monday anyway and I love that we are getting in to a new pregnancy week every monday it’s so convenient. Now im trying to get a lot of work done, I have a lot to do but Im going to meet up with the other wives on the team at 10.30 for a brunch / shopping event, Im not really in the mood to shop but it will be fun to hang out with the other girls!! After that me and J are going to a regular routine control at my doctor so Im trying to get it all done now that I have to deal with… you know mondays.. Alright gotta go <3

Och en sista sak innan jag går. Det var 24 grader och sol här igår, helt otroligt. Nu ska det dock bli kallare har jag sett och jag bara kan inte vänta att få hoppa i den här mysiga jackan jag fick av J när jag fyllde. Han var smart där, jag fick den på min födelsedag och 4 dagar innan fick vi veta att vi var gravida så han köpte en varm jacka (eftersom vi skulle flytta till Buffalo) och tänkte till med snörningen i midjan. Ni hittar den HÄR.

// Ok one last thing before I go. Yesterday it was so hot here, 24 celcius and super sunny, it’s getting colder now and I just can’t wait anymore to wear this lovely coat I got from J one my birthday. He really thought of me getting bigger now haha… with the waistband and everything, smart guy! I love it. You can find it HERE.

1 reaktion på “Måndagstankar, baby bump & Max mara coat // Monday thoughts baby bump & Max mara coat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.