TACK! <3 // THANK YOU <3

Vi vill tacka er alla som tagit er tid och grattat och spridit så mycket kärlek. Ni är fantastiska!

Detta var vi igår när vi skulle på match, vi åkte ihop då J är skadad. Han är sart tillbaka dock, så skönt att det inte var någon fara men i och med att han är skadad så är han inte borta på roadtrip idag så nu ska vi sticka iväg på lunch och sedan åka till Niagara Falls shopping mall för att kika på något till lillen <3 Ha en riktigt mysig lördag. Puss!

PS. I morgon kväll kommer min Q&A upp i videoform med era frågor och mina svar på min graviditet so far. Kul va!

//  We want to thank you all for your all kind words and wishes. We are so blessed! This is us yesterday before we went to the game, J is injured which means he is not going on the road today so that’s why we are about to head over for some lunch now and then go to Niagara falls shopping mall to buy something for little F. Xo

2 reaktioner på “TACK! <3 // THANK YOU <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.